Wagoneer Pickup Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,649
Ynt: Wagoneer Pickup Yardım

Abi şöyleki,
Senin tecrüben cok cok daha fazla ama genede soylemeden gecemeyeceğim, sonunda "Demedim mi İbrahim" olmasın:smiley:
Bu işlerde ne bütçe koyuyorsan iki ile çarp derim, sonuçta cepten çıkan para hep bu oluyor, görüne ve görünmeyen giderler derken bir bakıyorsun, 15 e mal ederim dediğin meret olmuş 25.
Benim arkadaşın var 1959 Apachi, sitede resimleri mevcut, şöyle bri düzeltir duruma bakarız dedi, proje 3 sene sürdü, sonunda cebinden çıkan para 60000 USd ye yaklaştı

Etiketler

Burak bunu gayet iyi biliyorum gerçi projeyi daha düşünmeye başlarken kafamda da bütçe başladı zaten tüm hesapları da detaylı yapıyorum görünmeyen kalem çıkmayacak şu aşamada çünki elimde bir asil bir donör iki araçla başlıyorum burada en fazla motor rektefiyesi çıkar belki diferansiyel onlarda bulunmaz şeyler değil olmadı enterden çakar geçerim benim öngördüğüm sanayi süresi 5 ile 6 ay aracı kaportadan çıkardıktan sonra geriye çok işim kalmaz benim ama dediğim gibi bu tip projeler insanı acaip yıpratıyor onun için şeytan diyorki boşver başkası uğraşsın yapsın s en hazır yapılmışını al

Vallahi ne demek lazım bilemiyorum,
Ağanın eli tutulmaz:smiley:
Sen başla bir, nasıl olsa devamı gelir.
Selamlar,

.com' Alıntı:
Burak bunu gayet iyi biliyorum gerçi projeyi daha düşünmeye başlarken kafamda da bütçe başladı zaten tüm hesapları da detaylı yapıyorum görünmeyen kalem çıkmayacak şu aşamada çünki elimde bir asil bir donör iki araçla başlıyorum burada en fazla motor rektefiyesi çıkar belki diferansiyel onlarda bulunmaz şeyler değil olmadı enterden çakar geçerim benim öngördüğüm sanayi süresi 5 ile 6 ay aracı kaportadan çıkardıktan sonra geriye çok işim kalmaz benim ama dediğim gibi bu tip projeler insanı acaip yıpratıyor onun için şeytan diyorki boşver başkası uğraşsın yapsın s en hazır yapılmışını al
Necmi bey elimde gelen yardımı esirgemem ama bu aracı bu kadar rahat binmemin kardeşimin tamirci olması parça işlerinide komşumuz Selçuk Eroğunun sayasinde benim pek sorunum yok.bendeki araçın motor cj5 inter 4ileri sanjıman var.orjinalde parça sorunu cok

.com' Alıntı:

Selam Necmi , Çok zor, yorucu, sabır gerektiren, çoğunlukla maddi güç ve emek- zaman isteyen bu iş ile ilgili kararsızlık yaşıyorsan, hiç başlamamak en doğrusu bence. Bu işe hiç girişmeden pişman olmak, bir dolu emek ve para harcadıktan yıprandıktan sonra pişman olmaktan çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Hazır olan en doğrusu bence.

Kolay gelsin.

merhaba bende bu aracı 1978 modeli vardı j20 olarak şekil olarak güzel bir araç ama arazide gezmek için uygun degil ,orjinal haliyle.Difransiyeller haricinde ı diğer taraflar devamlı sorun çıkartıyor .

NEcmi Hocam,
Neler yaptın, ettin,
Gelişmelerden biraz haber verir misin.
Yardıma ihtiyacın var mı?
Selamlar,
Burak

Burak imzama bakarsan görürsün :smiley:))

Cumartesi pazarlığı ettik işi bitirdik ama henüz başlamadık biliyorsun orda bir tane hondamız var onun bitmesi için ağırdan aldırıyorum biraz sonbahar offroad sezonuna yetişir ama :smiley:))

E hadi hayırlı olsun...
İmzaya baktım ama benim dikkatimi başka bir şey, ilk satır çekti,
gerisini okumadım bile....

Benim Wagoneerim olsydi söyle birsey yapardim.Selamlar

2011__jeep_nukizer_715_by_detroitdemigod-d3fyg28.jpg

2011-Jeep-Nukizer-M715-500x333.jpg

P1060418.jpg

.com' Alıntı:
Burak imzama bakarsan görürsün :smiley:))

Cumartesi pazarlığı ettik işi bitirdik ama henüz başlamadık biliyorsun orda bir tane hondamız var onun bitmesi için ağırdan aldırıyorum biraz sonbahar offroad sezonuna yetişir ama :smiley:))

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Necmi abi bu kaçıncı bahar ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri