w460 Sivas'ta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hyc58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,927

hyc58

Yeni Üye
Yer
Sivas
2 ay önce aldığım G 230 karburator 4 ileri olan şanzumanı 5 ileri G serisi Şanzuman ile değiştirildi..
Şu anda araç komple sökülmüş durumda kaporta ve boya işlemleri için..

100_1269.jpg

Etiketler

Ynt: w460 Sivas'ta

Hayırlı olsun. Kendinizi SİVAS grubuna ekleyin tanışalım. Araç konusunda yapabileceğimiz birşey olursa yardıma hazırız. Selamlar...

Sivas grubu başlığı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12704.0

cartop' Alıntı:
Hayırlı olsun, 5 vites şanzımanla ilgili bilgi ve resimleri burada paylaşırsanız seviniriz.
Cartop
sanzımanı kıbrıstan getırdık orjınal g den cıkma şaftı 15cm kısaldı 3 şafta balans ayarı yapıldı sorunsuz oldu araçdakı titreme gitti
şanzıman+mekanizma 400 tl
balans+kısaltma 150 tl
ön teker rulman+kecesi 50 tl

w460 'a devir saat yapmak

Öncelikle eski bir gösterge paneli ben elimde olan 190 göstergesinden yaptım.bağlantısıda kolay zaten bobinden + bağlayınca işlem tamam tabiki + ve - leride biraz işçilikle gayet ucuza devir saati oluyor

100_1262.jpg

hyc58' Alıntı:
sanzımanı kıbrıstan getırdık orjınal g den cıkma şaftı 15cm kısaldı 3 şafta balans ayarı yapıldı sorunsuz oldu araçdakı titreme gitti
şanzıman+mekanizma 400 tl
balans+kısaltma 150 tl
ön teker rulman+kecesi 50 tl
Hayırlı olsun. Bizde bir 5 vites şanzıman takma arifesindeyiz. Kullandığınız şanzımanın numrasını verebilir misiniz? Şanzımanı volantla birlikte mi değiştirdiniz,yoksa sadece şanzımanı mı? Debriyaj , prizdirek bağlantıları uydu mu? Mekanizma 4 vitesliden farklı mı?

Acil Yardım arac kaporta boyadan cıktı dün kayseri de yedek parçacıdan arka denge kolu takozu diye 2 tane A460 333 03 14 numaralı takozlardan aldım arka denge kolunu sokerken ısıtmak zorunda kaldık takozlar bozuldu aldıgım parçanında arkaya uymadığını görünce hayat durdu benim için nerden temin edebiliriz veya hangi aracın takozları uyar?
benim aldığım parçalar ön denge kolunun çıktı 6.5cm capı 5cm genişlik takozların

hüseyin abi aklıma geldi ama ulaşacak tel yok sivas a gidecek vakit olmuyorki ? 0 505 7436888 murat sana zahmet bana verebilirmisin numarayı? yeni üyesin profile bakamazsın mesajı veriyor forum

telefonum suya düştüğü için rehberdeki bütün numaralar gitti :( :( :( :( yarin özelden mesaaj atarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR