Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Botaş çıkışlı aracımda aldıgimdan beri ön şaft yok. Arkadan cekisli suan. 4x4 olmasi icin saft gerekiyor. Elinde olan yada tavsiyesi olan varsa paylaşirsa sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ELİMDE G KLASS İÇİN 3 4 TANE SIFIR ŞAFT VAR ŞAFT BOYUNU ÖLÇER SÖYLERSENİZ YARDIMCI OLURUM SİZE
240 GD 300 GD İÇİN OLANLAR VAR 230 G DE ZANNEDERSEM W460 240G 5 KAPI İLE ARAZİ SANJIMAN KULAKLARI AYNI UZUNLUKTADIR.
Benim aracta da yok sanirim. Ama alttan gecen tel buldum ama yerleri bos. Henuz pek inceleyemedim araci. Kupa sokulecek saseden baslayip boya bakim yapilacak ancak ozaman cikar meydana. Zamansizlikdan pek bakamiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malesef mümkün değil. Diff kilidini bulsanız bile bu kilidin karşılığı diferansiyel içinde gömme diş, onu bulmak lazım. Ayrıca aks milinin üzerinde diff kilidinin frezesi olması lazım. Sizinde aks milinde o da yoktur.
Biz de Botaş çıkması 300 GD miz için ön ve arka aksı dif kilitli bir araç ile takas ederek çözdük. Tabi üstüne epey bayılarak.