vx100 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilgörkey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,170

halilgörkey

Yeni Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Uzun süredir sessiz sedasız forumu takip eden birisi olarak herkese bol eğlenceli günler dilerim.
Uzun takibim ve çevremdeki insanların yol göstericiliğiyle bu işin duayeni olan toyota'da karar kıldım. Asıl amacım sert kırıcı offroaddan ziyade gerek dağ, piknik gezilerinde kullanacağım gerekse ailemle kullanabileceğim şeklinde beni tatmin edebilecek bir arayış içerindeydim. Ama LC bu iş için biçilmiş kaftan olduğuna karar verdim.
2000-2001 yıllları arası uygun ve özellikle site içerisinde tavsiye edebilecek veya satacak aracı olanlar ile haberleşmek isterim.
benim malum sitede bulduğum bir iki ilan var acaba camiadan bu araçları bilen var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-satiroglu-gayrimenkulden-satilik-temiz-4x4-land-cruiser-74997107/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-vx100-79371187/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-vx100-79371187/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-prado-78963013/detay?source=promotion_spva

İkinci aracın başka sitede ilan açıklamasında boyalı olduğundan bahsediyordu ama burada yazılmamış. Üçüncü araç ise fotolarda oldukça yorgun gözüküyor.
Son araç prado ... Diri duruyor ama yeri gelmişken sorayım pradoyu önerir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-konfor-ve-arazi-bir-arada-takas-olabilir-74252952/detay/

Bu sonradan gördüm mesajı düzelterek ekledim . Antalya'dan . Antalya'da toyota açısından sağlam bir zemini var. Özellikle yardımlarını beklerim...

Etiketler
Ynt: vx100 arıyorum

İnşallah aradığını bulursun. İşin doğrusu ben de bakıyorum , buluabilirsem güzel bir araç ....

antalyadaki son aracı boşverin beş kuruş etmez ben de almaya niyetlendim araç çok hor kullanılmış ve bakımsız ...

nrş' Alıntı:
İnşallah aradığını bulursun. İşin doğrusu ben de bakıyorum , buluabilirsem güzel bir araç ....
Çok sağol.
Valla vx100 aramakla haklıymışım. Baksa kaç gün oldu araç bilgisi için iki kişi cevap yazmış. Diğerleri araçları o kadar güzel ki onroad veya offroaddan fırsat bulup cevap verememişler :D
Hadi gari arkadaşlar aranıza yeni civciv katılacak ;D Yok mu elinden tutacak.... ;)
Şakası bir yana benden daha tecrübeli olanların önerilerini heyecanla bekliyorum...

scrambler' Alıntı:
Selamlar bende 2000 model vx100 var model yukseltmek için satma niyetim var henüz ilan vermedim ilgilenen olursa görüşelim

selamlar
öm attım
Pardon atamadım ;D
Mesaj sayım yeterli değil herhalde ... Neyse ben sizden mesaj bekliyorum...

Ben keyfi olarak satıyorum malum yeni araç hazırladığım için bu aracı eşime devrettim. Oda büyük deyip duruyor. Araç hakkında detaylı bilgiyi telefondan verebilirim. Ayrıca benim aracım olmaz ise, alacağınız araçlarda neye dikkat etmenizi de detaylı şekilde anlatabilirim.

Piyasada çok geniş fiyat aralığında araçlar var ama ucuza almak önemli değil. Bakımlı araç almalısınız ki aldıktan sonra bakım masrafları canınızı acıtmasın ;)

Tuğsan Moral : 0 532 234 87 67

Tugsan ve Salih beyler araclariniz hakkinda detay alabilirmiyim acaba model renk km hasar boya durumu vs ilginize simdiden tesekkur eder iyi gunler dilerim

Kivanc bey görünen oki benden araç alınmaz. Ben işi bilmiyormusum benim makina çin mali cakma vx sanırım. Ben aracimi satmaktan vazgeçtim en azından gezenbilirde vazgeçtim kusuruma bakmayın lütfen sağlıcakla kalın.

Salih bey yapmayiniz allahaskina sizin şahsiniza yazilan bir yazi degildir ben eminim siz biraz gereksiz bir alinganlik gostermissiniz gibime geliyor o yaziyi yazan arkadas da zaten bunu aciklaycaktir ondan alma bundan al demek istememistir ben eminim ben zaten 99 degil min 2000 model arac ariyorum hatta mumkunse 2003 bile olabilir alacagim arac elbette sizin fikrinize de saygi duyarim ister satarsiniz ister satmazsiniz ne diyebilrim ki

pandipieri' Alıntı:
isi bilenlerden arac almak akillica olur... Tugsan bunlar biri.. bilmem bilemem artik mesaj alindi mi? :smiley:

yapilan sadece bir espri ve saka idi, bunu bu sekilde buyutmek cok anlamsiz.ben izmirdeyim siz istanbulda...kim kimden arac alirsa alsin beni ne baglar. bu forumda herkes alinganlik gostermek icin yer ariyor. tugsanin yazisinin altina kucuk bir espri yazdim ve gulen yuz koydum... helal olsun olayi cok guzel bir yere cekmissiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR