VX 100 Değişime Uğruyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,559
Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor

Bakkan' Alıntı:
Ahmet Abi selam,
benim yeni VX100 de siyah ve bu tampon yakışır diye düşünüyorum. Sen bir yap, Faruk abiye tak, görelim sonra konuşuruz. Benim acelem yok zaten.

Bu uğraşımız önce benim sonra senin için burakcan. ;)

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Abi tasarım süper olmuş valla... İşçiliğe zaten söz yok ;D Şimdiden güle güle kullan.

Umutcan sağolasın..Bu ahmet usta varya harbi kırık ya arabayı yontarak kuşa çevirdi umarım araba bir şeye benzer yoksa vay onun haline.. ;D

Siz hiç merak etmeyin faruk bey, Ahmet usta kendı arabasıymış gibi yapıyor,ben cts günü bızzat takıp ettım, zira kendisinde atalarımızdan gelen demıre istedıgı şekle verme hüneri mevcut,sonra sizden aracı alıcak aracı galıba :smiley:

arka tanpon

100_3066.jpg

100_3068.jpg

100_3067.jpg

Aracınız harika olmuş gerçekten kazasız günlerde kullanın darısı olmayanların başına...(mesela ben :smiley: )

Allah kazasız belasız ; bol çamurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Temiz VX100 aramaktan foruma giremez olduk.Takip ettiğim araçlardandı Faruk abinin aldığına çok sevindim. Allah nazarlardan korusun..........

Faruk abi araç on numara olacak. Ahmet abi harikasın döktürmüşsün yine.
kolay gelsin.

Faruk bey yeni aracınız hayırlı olsun.
Sizin eski aracı bizim ofisin civarlarında görürdüm eskiden (The Marmara'nın karşısındaki sokağın sonunda)
Şimdilerde meydan kavşağı yakınlarında görüyorum.
Bir gün hem sizinle, hem Ahmet ustayla görüşmek, tanışmak dileğiyle...

Teşekkürler soner kardeşim..
Meydandaki yer benim işyerim her zaman beklerim..

bu araba ya gün geçtikçe güzelleşiyor ya da bana öyle geliyor tekrardan hayırlı olsun faruk abi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri