herkese merhaba antalya da ikamet etmekteyim internette araba ilanlarına bakarken tesadüfen bir discovery 98 model 18000 tl ilanını görmemle içimdeki doğa gezisi dürtüsü beni buralara kadar getirdi. honda civic arabamın izin verdiği yere kadar doğaya girmekten zevk alıyorum bu kkonuda eşimlede sıkça tartışırız zaten. her neyse çok uzattım önce alatım bitane 18000 tlye discovery oh ne güzel dağ tepe gezerim diye düşündüm sonra alternatifleri nelerdir diye gezinmeye başladım sitenizi buldum ortamınız çok hoşuma gitti. acaba arabamı satıp şartları biraz daha zorlayıp daha iyi bir arazi aracı mı alayım diye düşünmeye başladım. buradada siz değerli üstadlara bir danışma ihtiyacı hissettim şimdi şartları sıralayacak olursak. aracımı satarsam bu araç ağırlıklı şehir içi ve dolayısı ile eşiminde kullanabileceği bir araç olmalı manavgatta yaşıyorum trafik ve park problemimiz yok. şimdilik hafta sonları dağ tepe gezmeye sonra bu iş beni sararsa yavaş yavaş off road yapmaya uyumlu olmalı. başlangıçta yakıt ve vergi olayı kafamı karıştırdı sonra düşündüm 3 günlük dünya da keyif almalıyım çözümüde şöyle buldum sigara içmeyen biriyim varsayalımki sigaraya başladım ve yılda 2000-3000 tl sigaraya gidiyor üstelik onun gibi zaralı değil : bana bu şartları sağlayan araç sizce hangisi benim vx 100 ve discovery hoşuma gitti siz değerli üstadlar neder bildiğiniz temiz araç varmı bütçem max 45000 tl başınızı ağrıttım sonsuz teşekkürler bu arada antalyada bu araçları bana denettirebilecek arkadaş var mı