VW T3 Westfalia ya da İçini Kendim Yapacağım Bir T3 Dizel Bus Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,910

Jimny_Mehmet

Kamp III
Yer
Boğaziçi Arnavutköy
Merhabalar eğer off road bölümünü takip ediyorsanız eğer ben off road yapıyorum. ve çocukluğumun hayali olan karavan için 3 aydır kafa patlatıyorum.
Şu anda 3 tane off road aracım var bunlardan en büyük olanı Range Rover'ımı satıp bir karavan almak istiyorum. çocukluk hayalim t1 ve t2 buslar ancak off road yaptığımdan ve artık orman hariç gündelik hayatta araçta problemden ve fazla yakıttan sıkılmış bir kardeşiniz olarak t3 westfalia yada içini kendim yapacağım bir t3 dizel bus istiyorum sizce uygun mudur yada 20.000 tl ye kadar başka bir öneriniz var mı?

Etiketler
Ynt: VW T3 Westfalia ya da İçini Kendim Yapacağım Bir T3 Dizel Bus Arıyorum

Bir T3 (küheylan) sahibi olarak, tercihinizin doğru olduğunu düşünüyorum...Ayırdığınız bütçe ile güzel bir T3 ünüz olabilir diye düşünüyorum....

Ynt: VW T3 Westfalia ya da İçini Kendim Yapacağım Bir T3 Dizel Bus Arıyorum

Selamlar 20.000 TL ye T4 karavan da alabilirsiniz. Sonuçta modeli daha yeni.
Biraz daha bütçenizi zorlayabilrseniz bunu tavsiye edebilirim. Arkasına küçük bir mutfak modülü ekleyebilirisiniz. Arka koltuk yatırılarak yatak haline getirilebilir. Ve en önemlisi araç 4x4 her yere gidebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/panelvan_volkswagen_transporter_syncro_4x4-19WQQaXQQ20402073WQQpXQQdisplayitem?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR