Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "
Umut bey merhaba,
Hayırlısı diyelim..iyi,kötü oldugunu zaman gösterecek. bakalım..
Off roaddan asla bıkmam..Ona her fırsatta devam ederim..O zevk tartışılmaz.Araç alıp sade safaltta kulanan biri degilim malum..Onlar bıkabilir..bende ise....... ;D ;D ;D
Bahar-Yaz geliyor.gezi mevsimi başlıyor..Hele bir gezmemiz gereken yurdumun güzel yerlerini dolaşalım..tadına varalım.
umutcelikel' Alıntı:
İsmail Abi hayırlı uğurlu olsun var ya mükemmel araçmış iyi düşürmüşsün ;D
Offroad baymaya başladı sanırım yavaştan? ;D ;D ;D ;D ;D
İsmail ağbi ben bu araçlardan pek anlamam ama bunda da kesin bir şeyler yaparsın gibi geliyor...
Beyaz martı - üzümlü kek ikilisi ile olan gezilerini ve anlatımlarını merakla bekliyorum, Allah kazasız belasız cennet vatanımızın her köşesini gezmek nasip etsin
sinan54' Alıntı:
İsmail ağbi ben bu araçlardan pek anlamam ama bunda da kesin bir şeyler yaparsın gibi geliyor...
Beyaz martı - üzümlü kek ikilisi ile olan gezilerini ve anlatımlarını merakla bekliyorum, Allah kazasız belasız cennet vatanımızın her köşesini gezmek nasip etsin
ismail beyin vx80 e gösterdiği ilgi yengemi hafiften kıskanma durumları göstermesine sebep olmuştu.
beyaz martı yengemin sanırım,şimdi oda beyaz martı'ya ilgi gösterirde üzümlü kek yapmayı unutursa!
acaba ismailbeyde'de kıskanma durumları baş gösterirmiki? hatta kekden mahrum kalan sakarya gurubuda
ne soru oldu bee
İsmail abi yeni fark ettim hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız güle güle kullanın çok güzelmiş çok sevindim abi aradığın ve istediğin gibi bir araç bulmuşsun
Merhaba İsmail bey,
Hani martı uçmaya ne zaman başlayacak?
Yosa hep bir ağızdan bağırırızha "MARTILARA ÖZGÜRLÜK" diye haberin olsun.
Beyaz Martı hep özgür, mutlu ve güzel uçsun, güzel yerlere konsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.