Bütün köşe bucaklara tam bakamadım Yusuf bey.. dikkat etmek lazım ;D .
Zaten bizi çeken tarafı da bu idi.Orijinal olması.
Birde ..araç ülkemize girişte sanırım hibe olarak girmiş.İçişleri bakanlıgına verilmiş.Ruhsatsız kullanmışlar onca yıl..Ama bütün evrakları da tammış..ilk anda..minibüs ruhsatlı olucak denildi.Nevzat beyle ,ilgili arkadaşı konuşturdum.Soruşturuldu..Evraklarda karavan girişi oldugu için mecburen ruhsatı da öyle çıkartıp verecekler..Bekliyorum bakalım karavan ruhsatımızı..
Zaten bizi çeken tarafı da bu idi.Orijinal olması.
Birde ..araç ülkemize girişte sanırım hibe olarak girmiş.İçişleri bakanlıgına verilmiş.Ruhsatsız kullanmışlar onca yıl..Ama bütün evrakları da tammış..ilk anda..minibüs ruhsatlı olucak denildi.Nevzat beyle ,ilgili arkadaşı konuşturdum.Soruşturuldu..Evraklarda karavan girişi oldugu için mecburen ruhsatı da öyle çıkartıp verecekler..Bekliyorum bakalım karavan ruhsatımızı..
Yusuf Aybek' Alıntı:İsmail abi araç o kadar orjinal yapılmışki her boşluk değerlendirilmiş güzel bir kompozisyon oluşturulmuş burasıda böyle kalsın diye bir baştan salma yok herşey yerli yerinde ve çokca bölme dolap var balistikciler içeride birşeyler unutmuş olmasınlar iyi bakın ;D