Teşekkürler, bi arıza cihazı temin edip bakacağım, önce silinirse silmeye çalışacağım. Araçta sunroof var, bahsettiğiniz duruma da bakayım. Tekrar teşekkürlerBurak Bey Volvolarda gecici arizalar requered olarak kalici arizalar ise URGENT uyarisi ile gelir.
Sizin arizaniz icin birkac kez gordugum direksiyon simidindeki sargidan ariza vermesi. Bunu arac durdugu yerdekyen direksiyonu saga- sola cevirerek uyarida bir degisim var mi diye deneyebilirsiniz. Fakat bahsettiginiz uyariyi cok farkli sensorlerden de verebilir. Bu araclarda DSTC sistemi var. Bu sistemi de direksiyon acilari ile kullaniyor. Yani baska bi sensorden de hata verebilir. Cihaza baglatmaniz iyi olur. İlk süpheli direksiyon sargisi. Sunrooflu araclarda sofor koltugunun cevresine su gelebiliyor orada da dstc ile ilgili sensorler var . Siradan bakmak lazim.
İzmir yakınların da iseniz buyrun gelin satilmadan kullanin evet o araba.. @m_cska adresinden takip edebilirsiniz.Merhaba. Resimdeki araç bir zamanlar hayallerimin aracıydı. Bende resmi de vardı ama bulamadım. Yanında aynı renk eski kasa V70R awd ile dururken çekmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam eski plakası 34US8048 olmalı. Maslakta her gördüğümde hayran hayran bakardım...
İzmir yakınların da iseniz buyrun gelin satilmadan kullanin evet o araba.. @m_cska adresinden takip edebilirsiniz.
Ben teşekkür ediyorum bu araba ile değil ama yeni alacağım araba ile geleceğim..Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Şuan Artvin'de yaşıyorum. Yolunuz düşerse beklerim.
KLL, öncelikle hayirli olsun........... teşekkürümü de edeyim.
Bu arada tekrar belitteyim 2007 sonrası için çok detaylı bilgi sahibi değilim. Ama yardimci olmaya calişirim.