adigekuzeyli
Adigekuzeyli
Hesabı kuvvetli olan bir arkadaş 7 cm çapında 350 cm boyunda bir pimaş boru kaç litre su alır acaba?
Hesabı kuvvetli olan bir arkadaş 7 cm çapında 350 cm boyunda bir pimaş boru kaç litre su alır acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 516664
Merhaba yaklaşık 13.5 litre
∏ x yarıçap x yarıçap x uzunluk
3,14 x 3,5 x 3,5 x 350 = 13462,75 cm³ = 13,462 Litre
Şuana kadar gördüğüm karavan yapım aşamalarından, en beğendiğim yada kafamda olan sistem bu. Herkes bölmeleri ya mdf den yada ona benzer ağaç türlerinden yapıyor. Eğer ağırlık sorun olmayacaksa en mantıklısı demir profil iskele. Eminim ki Allah göstermesin ama kaza anında bile o profil iskelenin çok faydası olacağı kanaatindeyim. Teras çok mükemmel fakat korkulukları biraz alçak gibi geldi, alkolliyken kestirmeden inmeye kalkmayınNasıl bir tasarım olacağı konusunda da şöyle minik çizimlerim var
Ekli dosyayı görüntüle 516804
Ekli dosyayı görüntüle 516805
Ekli dosyayı görüntüle 516806
Ekli dosyayı görüntüle 516807
MerhabaŞuana kadar gördüğüm karavan yapım aşamalarından, en beğendiğim yada kafamda olan sistem bu. Herkes bölmeleri ya mdf den yada ona benzer ağaç türlerinden yapıyor. Eğer ağırlık sorun olmayacaksa en mantıklısı demir profil iskele. Eminim ki Allah göstermesin ama kaza anında bile o profil iskelenin çok faydası olacağı kanaatindeyim. Teras çok mükemmel fakat korkulukları biraz alçak gibi geldi, alkolliyken kestirmeden inmeye kalkmayın
Şuana kadar gördüğüm karavan yapım aşamalarından, en beğendiğim yada kafamda olan sistem bu. Herkes bölmeleri ya mdf den yada ona benzer ağaç türlerinden yapıyor. Eğer ağırlık sorun olmayacaksa en mantıklısı demir profil iskele. Eminim ki Allah göstermesin ama kaza anında bile o profil iskelenin çok faydası olacağı kanaatindeyim. Teras çok mükemmel fakat korkulukları biraz alçak gibi geldi, alkolliyken kestirmeden inmeye kalkmayın
Merhaba
Fakat demir profillerin şöyle bir dezavantajı var. Dış kasaya demirler kaynatıldığı için, dışarıdan içeriye ısı köprüsü olmuş olur. Bu da ortam ısıtmasında zorlanılmasına yada daha fazla yakıt harcanarak (Daha yüksek devir webasto çalışması) ısıtılmasına neden olur
Ayrıca araç ağır olacağından daha fazla yakıt harcar araç, ilaveten belli bir tonajda olması gerekir motokaravanların
İlk defa demirden yapılmış karavan görücezOldu olacak kaplamayı da mdf den yapın da ağır ağır gezersiniz
İfademin nesini beğenmediniz acaba?Madem ki yaptıklarınızı paylaşıyorsunuz,fikir soruyorsunuz,yeri geldiğinde eleştiriye de tahammülünüz olacak.Kaldı ki enerji sömüren cinsten kötü bir şey yazdığımı da düşünmüyorum.Karavan sizin, keyif sizin,para sizin,zaman sizin.Sağlıcakla kalınYeni şeyler denemek güzeldir, başarı ya da başarısızlık da tecrübe, bu şekilde yol almak istedik, daha sağlam olmasını istedik, aracı demirle doldurup döşemedik, sadece iskelet için kullandık. olmazsa başka çözüm üretiriz. Kusura bakmayın burada herkes mevcut bilgilerini "güzel bir ifadeyle" paylaşıyor gayet güzel ilerliyor tüm aksiliklere rağmen bile. Enerjiyi sömüren bu tarzda yorumlarınıza devam etmek istiyorsanız farklı profillere bilgilerinizi aktarmanızı rica edeceğim. Negatif insanlardan çok fazla etkileniyorum, teşekkürler.
Tüv sorun çıkarırsa bu resimle onları ikna edebilirsiniz. Türkiye’deki karavancılar neden Isveç’tekilerle aynı hakka sahip olmasınlar.
Ekli dosyayı görüntüle 516820
https://maternity.sommerkleider.co/...e-abend-leider-kein-typischer-vanlife-sonnen/
sökülüp takılması en güzeli bence de. bir yerde birisi bi polis filan lafmı yaptı. pat sökersiniz Hatta biraz üzülmüş numarası filan. Güzelim şeyi sökmek zorunda bıraktınız falan filanAh kesinlikle, fakat biz yine de sökülüp takılabilecek bir sistem yaptık, eğer sorun çıkarırsa çıkarıp sonra tekrar takarak devam edeceğiz, napalım bizi de buna mecbur bırakıyorlar
sökülüp takılması en güzeli bence de. bir yerde birisi bi polis filan lafmı yaptı. pat sökersiniz Hatta biraz üzülmüş numarası filan. Güzelim şeyi sökmek zorunda bıraktınız falan filan
Benim size sormak istediğim su deposunun maliyeti ne kadar ? kaça yaptırdınız ? Ben de bu su deposu fikrinden yola çıkarak koltuk içi gizli duş düşünüyorum. Tabii ilk önce öğretmen olarak atanmam lazım. Atanmadan çok zor benim
Kardeş birçok kişlinin cesaret bile edemiyeceği bir yola girmişsiniz başaracağınızdan eminim.Camiadan bilgi alın amakafanıza göre takılın ben 5 yıldır kafama göre kendi yaptığım T 5 kullanıyorum.Taktiğim kervan yolda dizilir oldu,faydası ekenomik ve işlevsel oldu,Plan konusunda kafamda bir kaç tasarım var, o konuda çok takılmayacağımı düşünüyorum, yalıtım tamamen bitmeden elektrik güneş paneli ısıtıcı tesisatı vs. Olacak. Isıtıcı webasto mu kullandınız acaba ? Bir de 10 mm kalınlığındaki bir tarafı alüminyum olan malzemeyi nereden almıştınız linki varsa iletebilir misiniz?