Ahmet340717
Yeni Üye
Değerli forum üyeleri, burada gerçekten kıymetli bilgilerinizi, tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz, fırsat buldukça okuyorum. Kısmet ise bende sonbahar da motokaravan alıp onunla uzun kamplara çıkmayı planlıyorum. Gelin görün ki en zor şey araç seçimi. Bu noktada ufak bir avantajım var,boyum 1.72 cm. İlk önce uzun araçları eledim,15 m3 , 13 m3 gibi. Ufak diyebileceğimiz araçlar ilgimi hep daha fazla çekti, L1H1 veya L2H2 segmenti. Hatta bir ara Doblo Maxi bile düşünmedim değil. Yurtdışında çok güzel örnekleri var. En son iyice ekledikten sonra markanın sağlamlık referansları, tasarımının hoşuma gitmesi beni T4 lere yöneltti. Ben araçta iç duş düşünmüyorum,bunun da verdiği avantaj ile T4 ler ile ilgili bir sorun kalmadı gibi. Bütçem 500-700 civarında olacak. İlk arabam 1974 model 1303 idi, sürat hiç sevmem, 90 km hızı geçmem. Bu yüzden 2.4 turbosuz ama daha az kaprisli T4 lere olumsuz bakmıyorum. T4 lere alternatif Ford costum kısa kasa ve Ducato 8 m3 araç. Çok arada kaldım. Sizlerden ricam T4 tecrübesi olan arkadaşlar bu aracın sizleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattığı oldu mu? Elbette eski araç ve eksileri olacak, illaki sorun çıkacak ama "Keşke T4 hiç almasaydım" dediğiniz oldu mu, yani çok pişman olduğunuz? Biraz daha fazla bütçe ile Ford custom veya 8 m3 Ducato yu tercih etsem daha mı doğru olur? Çok teşekkürler ediyorum, saygılarımla