Vitara'da Çekiş Düşüklüğü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,026
Ynt: Vitara'da Çekiş Düşüklüğü

Dogrudur en güzel ayar 10 15 tatlı sıkı ...Şu an aracımdaki ayar ve çok sıhhatli , sakin çalışıyor.Yakıtda gayet makul.

Etiketler

Merhaba 93 vitara 3 kapı sahibiyim aracım karbüratörlü, 8 valf bu subap ayar değerleri benim araca da uyarmı? Subap ayarlarının uygun olmadığını düşünüyorum araç hem çok yakıyor hem çekiş düşük. Şimdiden teşekkürler

Mantıken 16 adet subapın 1 birim zamanda yaptığı yaptığı işi 8 adet subap 2 birim zamanda yapar gibi geliyor bana.Yani atıyorum bir silindirdeki 2 emme sübapının 1 saniye açık kalarak silindire aldığı havayı aynı silindire 1 emme sübapının 2 saniye açık kalarak alabileceğini düşündüm birden.Egzost sübapları içinde aynı şey geçerli tabi.Bu mantığa göre 8 valf motora emme 20,egzost 30 tatlı sıkı bir ayar yapılmalı gibi geliyor aklıma.. ama tamamen fareza konuşuyorum.. İkisinide deneyip görmeden sonucu bilemeyiz.Hatta en garantisi bir yetkili servise sormak.

Çok teşekkür ediyorum ilginize servisle görüşeyim ben

motorunuzu benzinlide çekişini kontrol edin...ve kopresyonu nu ölçtürmenizde fayda var...bendede 94 model var çekiş sıkıntısı hiç yok.

aldıgım 2009 model otomatık ful benzınlı suzukı grant vıtaramı cok begenıyorum bügün tahmını 40-60 cm camurdan ögle bır cıktıkı aılen bıle şaşırdı nedenı ıse2000 yılından bu yanı 4adet suv gectı.benım tek sıkıntım aracım p ve frende basılı ıken d cektımde ayagımı fırenden cektıgımde aracım yerınden oynamıyor ancak gaza normalden fazla basınca yerınden kalkıyor.devamlı suzukı hakkında yazıları okuyorum yenı 10 bın bakımnı ankara servısınde yaptırdım ama servıs ınanın benım kadar bılgısı yoktu.sızler gıbı degerlı arkadaşların yazdıklarından esınlenerek bende SUBAP ayarı yaptırsam faydası olurmu.veya degerlı suzuku kullanan arkadaşların aydınlatırlarsa cok memnun olurum.

98 5 kapı ljx aracımı burda yazdığı gibi (10_15) olmak üzere ayarlattım gercekten çok fark oldu araç kafa kaldirıyor daha önce lov vitesine almadan normel rampayi bile çıkmıyordu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR