Vitara V6'dan 1.6 JLX'e Geçmek Ne Derece Mantıklı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan temizaga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,390
Ynt: Vitara V6'dan 1.6 JLX'e Geçmek Ne Derece Mantıklı?

Yaşar abi teşekkür ederi bilgi için o zaman gönül rahatlığı ile isponyol yapımıda satın alabiliriz hemde otomatık olabilir

Etiketler

foremost' Alıntı:
Yaşar abi teşekkür ederi bilgi için o zaman gönül rahatlığı ile isponyol yapımıda satın alabiliriz hemde otomatık olabilir

İstanbulda mısınız ?

ekspertiz yaptırmadan asla almayın sonra başınıza pişmiş tavuğun başına gelmedik işler gelir ona göre :D

foremost' Alıntı:
yaşar abi acil yardıma ihtiyacım var 1996 model bir dıscovery 1 düştü 3,9 motor 220000 km de düz vites fiyatı 14 bin diyorlar sen ne dersin araç muhayyer diyorlar senden fikrini bekliyorum aracın resimleri mevcut
saygılar

vergi ve yakıt proıblemin olmadıktan sonra iyi fiyat ama hiç kimse aracım kötü demez bu konuda aracın servisine çekilir ekspertiz parası verilir onlar da dökerler önünüze raporu sonra araç temiz ya da değil denilir.

Yaşar abi yok ben istanbulda değilim adanadayım abi zaten araçta büyük ihtimal satılmıştır onun için alana hayırlı oldun diyelim kısmet ben bakmaya devam ediyorum kolay gelsin saygılar abi

v6 nın gücü,,v6 2000 cc nin çekiş gücü :D tuttum bunu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR