vitara ses sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan private Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,020

private

Ana Kamp
selamlar,yeni aldığım 2000 vittara 1.6 otomatik aracımdan gayet memnunum ,araç 70000 de ve düzgün kullanılmış,fakat uzun yol yaptım ve motor sesinden başım ağrıdı resmen bu araçlar 100 km üzerinde iken ve rampalarda bayıldığında ot.vites üzerindeki tuşa basıpta devir yükseldiğinde vapur gibi ses yapıyor,motor sesini çok fazla içeri almakta ,daha önce kullanmadğım için yadırgadım biraz ,yalıtım felan yaptıran varmı yada bu yalıtımın faydası olabileceğini düşünen??birde klima dezenfaktan sipreyi diye bişi sıktım ki sanırım bu yüzden oldu,havalandırma çıkışlarının içine sıktım hortumu var spreyin, sanki ön göğüsün içinden tıkır tıkır ince bir ses geliyor sizce nereden olabilir herkesede aracı elletmek istemiyorum.

Etiketler
Ynt: vitara ses sorunu

kesınlıkle noormal degıl bıldıgım kadarıyla ıst da ıdınız anadolu yakasına grant otoya gsterın

Valla 2000 nasıldır bilmem ama 2004 vitaram var 140 sabit hızla 6 saat boyunca gittim kesinlikle yüksek bir ses yok, hatta tam tersi belki birçok araçtan sessizdir... O kadar ses olması normal değil bence de... Ben de bir usta önerebilirim, Ümraniye Özcanlar Sitesinde Serkan Usta 0532 563 83 67, bir gösterin derim bence...

bende 2000 otomatık var sened2-3 kez ıst a gıdıp gelıyorum kesınlıkle bır ses olayıyla karsılasmadım suana kadar ama duzgun bır yere aracınız gsterın

egsoz borularından şüphe etmeye başladım aslında,alt taraftan hırıltı alttan geliyor sanki,borular yeni değişmiş fakat orjinal değilse yapabilir gibi düşünüyorum.düz yolda pek ses yok fakat araç daha çok rampaya vurduğumda yapıyor bu sesi,istanbl dışındayım ama bayramdan sonra sanırım ist.gidicem anadolu yakasında bu işten iyi anlayan bir yer varmıdır???tavsiye edebileceğiniz ve elinde parça konusunda sıkıntısı olmayan çünkü günü birlik gidebilirim ancak.

private' Alıntı:
egsoz borularından şüphe etmeye başladım aslında,alt taraftan hırıltı alttan geliyor sanki,borular yeni değişmiş fakat orjinal değilse yapabilir gibi düşünüyorum.düz yolda pek ses yok fakat araç daha çok rampaya vurduğumda yapıyor bu sesi,istanbl dışındayım ama bayramdan sonra sanırım ist.gidicem anadolu yakasında bu işten iyi anlayan bir yer varmıdır???tavsiye edebileceğiniz ve elinde parça konusunda sıkıntısı olmayan çünkü günü birlik gidebilirim ancak.
anadolu yakasına grant otoya goturun zaten suzukı servısı herturlu parcaları mevcut ıscılıklerıde guzel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri