Vitara Performans Filtre ve Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,945
Ynt: Vitara Performans Filtre ve Şnorkel

Haklısın hakan abi o an yaptık işte ilk hevesle ( teşekkürler yinede Bolbuz jack çok sağol )

Ben bahsettiğiniz durumu yaşadım.Lakin düşüncelerim distrübitör kapağının çatlak olduğu yolunda yoğunlaşmıştı.Şimdi anlattıklarınızdan anladığım hava filitresinden suyu emebilmesi değilmi?Bu durumda da motor stop ediyor galiba.Benim motorda stop etti 5 dk sonra kendine geldi.Acaba benim yaşadığım sorun bu muydu dersiniz?

Hakan bey snorkel takmakla derin su geçişleri yapılırken aracın buji vede distribitörüne zarar gelmiyormu?Özellikle distribitör kapağına herhangi bir işlem yapılıyormu.Bujiler sanırım korumalı yapılmış.Birde motor su aldığında motora ne gibi zararlar verir. Bilgilendirirseniz sevinirim.

benim aracım 2000 v6 ve hava filtresi çıkışı sağ çamurluk altında ve her araziye girdiğimde filtre sürekli tıkanıyo ve temizlemek zorunda kalıyorum temizlemessem aracta ciddi bir performans düşüklüğü oluyo bende bu yüzden araca şnorkel yapmaya karar verdim ve yakında bitmek üzere bittiğinde araca monte edilmiş şekilde resimlerini çekip konuya resimleri ekleyeceğim şnorkelin aracın performansında ne kadar bir artış göstereceğiini bilmiyorum ama deneyip göreceğiz

ben snorkel yaptım ve fayadısınıda gördüm eski haliyle hava fitresine sürekli çamur su ve toz giriyodu ama şimdi ne su ne çamur nede toz hava filtresini söktüğüm zaman tertemiz duruyo üstelikte aracın çekişinde de artış oldu

Özkan Bey Merhaba,
GD 300 Mercedes aracıma ben de şnorkel düşünüyorum. Yaptığınız şnorkelin resim ve detaylarını verirseniz sevinirim.

1996 model suzuki vitara yükseltme modifikasyonu başloklı konuya bakınız orda ayrıntılı şekilde bulacaksınız snorkelin resimlerini

SON KONULAR - FORUM