vitara98v6
Pajero3.5v6
98 model vitara aracım var D moduna yada R moduna geçerken şanzımandan çok sert ses geliyo ve arabayı sallıyo resmen bu sorun hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Ayağınız frendeyken mi yapıyorsuzuki team08' Alıntı:hayırlı akşamalar. benim bi sorunum var sizlere danışayım. 98 model suzuki vitaram var otomatik. vitesi R ye yada D ye alırken araca birden itme kuvveti geliyor ve vurma yapıyor. D ye aldığımda dank diye bir ses geliyor. burada anlayanlar yok. servise ve bilen birkaç abime sordum 4 tane sorun olabilir dediler. 1. sorun: yağ filitresi ve yağ değişim zamanı gelmiştir dediler. aracı yeni aldım ve serviste hepsi değişti 10.000 km yaptım değişmesi normalmidir. 2. sorun. roketleme telinden yapar dediler. 3. sorun: frenlerde sorun olabilir bi baktır dediler. 4.sorun: beyin arızalı olabilir geç algılıyo olabilir dediler. ama araç giderken hiçbir sıkıntım yok 1.2.3.4 geçişleri nerdeyse hissetmiyorum. od/off çalışır durumda ibre kapatıyo araba. ama bu ses beni korkutuyor ve en kısa sürede sorunu çözmek istiyorum. sizce hangisi olabilir sorunu çözmeye hangisinden başlasam ? şimdiden tşk ederim. bu arada ben artvin arhaviden yazıyorum saygılar...
hayırlı akşamalar. benim bi sorunum var sizlere danışayım. 98 model suzuki vitaram var otomatik. vitesi R ye yada D ye alırken araca birden itme kuvveti geliyor ve vurma yapıyor. D ye aldığımda dank diye bir ses geliyor. burada anlayanlar yok. servise ve bilen birkaç abime sordum 4 tane sorun olabilir dediler. 1. sorun: yağ filitresi ve yağ değişim zamanı gelmiştir dediler. aracı yeni aldım ve serviste hepsi değişti 10.000 km yaptım değişmesi normalmidir. 2. sorun. roketleme telinden yapar dediler. 3. sorun: frenlerde sorun olabilir bi baktır dediler. 4.sorun: beyin arızalı olabilir geç algılıyo olabilir dediler. ama araç giderken hiçbir sıkıntım yok 1.2.3.4 geçişleri nerdeyse hissetmiyorum. od/off çalışır durumda ibre kapatıyo araba. ama bu ses beni korkutuyor ve en kısa sürede sorunu çözmek istiyorum. sizce hangisi olabilir sorunu çözmeye hangisinden başlasam ?