Vitara Bagaj İçi Aydınlatma Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,085

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
Uzun zamandır eksikligini hissettiğim, hep bir ara yaparım dediğim arka bagaj için aydınlatmamı nihayet geçen hafta sonu otoparkımda yapma zamanı buldum. Aksesuarcıdan temin ettiğim 12VoltDC Flerosan lambayı bagajda uygun bir yere monte ederek çalışır hale getirdim.

Yapım aşamaları;

1-Bir adet 12VoltDC Flerosan lamba satın aldım.
2-2x0,75mm kablo ile kablosunu uzatıp,bağlantı yerini izole ettim.
3-Bagajımda moteli subwofer kolon kutusu üzerinde uygun bir boşluga 2 vida ile monte ettim.
Not:Standar bagajlarda monte edilecekler bağlantı yerinin altında saç destek olmasına dikkat edin.
4-Elektrik tesisatını 600Watt Anfi Tesisatına parele bağlantıdan alarak çalışır duruma getirdim.
Not:Elektrik tesisatı standart olan araçlar aküden besleme kablosu çekerek bagaj altından girerek besleme yapabilirler. Gerekli akım
12Volt 0,5 amper oldugu için arka park tesisatınada bağlana bilir, bir miktar park lamba devresinde akımı arttıracaktır. Zaten araç seyir halindeyken yakılmayacagına göre sorunda olmayacaktır.
4-Tüm sökülü cihazları monte ettim ve çalışır duruma getirdim.

İşte resimler ;

P1060499.png

P1060544.png

P1060502.png

P1060500.png

Etiketler
Ynt: Vitara Bagaj İçi Aydınlatma Yapımı

hakan o amfi yaklaşan yerel seçimlerde kullanlmak üzere mi ? ;D yoksa aday falan mısın ve o da seçim aracın da bizim haberimiz mi yok ? ;D ;D ;D

4 L' Alıntı:
hakan o amfi yaklaşan yerel seçimlerde kullanlmak üzere mi ? ;D yoksa aday falan mısın ve o da seçim aracın da bizim haberimiz mi yok ? ;D ;D ;D
Haklısın hafiften abartı omuş ;D yarım saat ses full açık dinleyip araçtan inince, ilk 5 dk bir sessizlik olur ;D etraftan hiç ses gelmiyor..nedense artık??:smiley:
Böbrek taşı olan varsa bana bir ugrasın en fazla 5dk. sürecektir. ;D Gerçi böbrekleri tedavi ederken kukları kaybediyorsun, e napalım artık ;D ;D..

hakan bey merhaba bagaj aydınlatma lambası kapının hemen üstünde kapı açılınca yanar şekilde daha güzel oluyor

4 L' Alıntı:
güzel söyledin abi de o kolonu son seste kullanabiliomusun ? : )

evet doğru sesli ve kaliteli cıkıyosa çok güzel ama bide baya bi sesle arabanın içinde adamın bi zaman sonra kulağı duymaz be! :D

arkadaşlar ozaman bide berim aracın içine bakmanızı tavsiye ederim tam bir böbrek taşı düşürme ustası bi araç saygılar

Hakan bey daha önce de soracaktım şimdi fırsatım oldu, aracınızın üzerindeki farların(tavan delici) bulunduğu yuva aksamını( siyah ve sanırım plastik) nereden bulabiliriz, selamlar

"Vitara Bagaj İçi Aydınlatma Yapımı "

Merhabalar, Konu başlıgı ile ilgili olmadıgı için sorunuzu özelden yanıtlayacağım.

Hakan

hakan abi bizimkindede ses sistemini bagajı yatayortadan böldüğümüz tahtanın arasına kickerleri koyduk ama çok pişmanım çünkü bagaj kalmadı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR