Vitara Ayna

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,714
Ynt: Vitara Ayna

arkadaşlar benimde ayna kumanda ünitesi arıza yaptı en uygun nasıl tedarik edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Etiketler

kestirşken bombeli aynalardan kestirirseniz sorun olcağını sanmam ama düz camlı aynadan kestirşiseniz onlarda derinlik kavramı yok körnoktaya yakın yerleri aynadan baktığınızda tam yerini kavramada sorun yaşayabilirsiniz ama düz camlıda bile öle aman aman sorun yaşamazsınız

ali bey selamlar.
kumanda ünitesinin arızasına kendinizde bakabilirsiniz.yok eğer ben uğraşamam derseniz basit bir oto elektrikçisinin bakımı ile sorunu çözebilir. içerideki kumanda düğmesini elinizi torpidonun arkasından düğmeyi dışarıya doğru itmeniz yerinden çıkarmak için yeterlidir.daha sonra soketini çıkarıp hafifçe düğmenin yan kenarlarından bastırarak arkadaki kapakçığı çıkarabilirsiniz.iki tarafında tırnakları vardır.dikkat ederseniz fark edersiniz.daha sonra içindeki iletken metal yerleri ince zımpara ile temizlemeniz yeterli gelir.(kırık falan yoksa.)eğer kendiniz açarsanız takıldığınız yerde sorabilirsiniz.kolay gelsin.boşuna üç kuruşluk uğraşa bir sürü para kaptırmayın.

ilginize çok teşekkür ederim sayın hudev tanıdığım bir elektrikçi arkadaşa götürmüştüm aracı yaptığı yüzeysel bi incelemeden sonra sorunun kontrol düğmesinde olduğunu ve değişmesi gerektiğini bana aktarmıştı ben bu aracı alalı 5 ay oldu ve sadece alındığı gün ayna kontrol düğmesini satan arkadaş kardeşime satış esnasında çalıştığını göstermiş ama bana aracı getireli 5 ay oldu çalışmıyor eğer tarifinizi yarın kısmet olursa uyguluyacağım inşallah olurda bende size teşekkürlerimi iletirim :smiley:

merhaba ali bey.
sorunun öncelikle düğmeden olduğuna eminmisiniz.sigorta veya bağlantı soketleri kontol edildimi.düğme tamamenmi çalışmıyor,yoksa kısmende olsa sağ veya sol aynalara komut gönderebiliyormu?benim aracım parçalanık vaziyette eğer sorun kesinlikle düğmede ise kendi aracımın düğmesini bulabilirsem resimlerini buraya koyarım vede yardımcı olurum.birde fiyat araştırması yaptınızmı?saygılar.

inanın bu şekil bir yaklaşım sergileyerek dostane tavırlar içerisinde yardım etme çabalarınız beni müteşekkir ediyor sayın hudev sorunu çözemez isem size tekrar yazıcam herşey için teşekkür ederim

selam ali bey .ne demek .birgün olur bizimde, size fikir olarak ihtiyacımız olabilir.yeterki paylaşmasını bilelim.selamlar.

arkadaşlar konu açılalı epey olmuş ama bugün benim sol aynayıda çift dingili bir travego aldı gitti.ışıklarda(göbekte) otobüsün sağ arkasında duruyordum otobüs yeşil yanınca sola hareket etti ben duruyordum ama otobüsün arka tekerleklerindede manevra kabiliyeti vardı ve dönerken aracın arkasının üstüme geldiğini gördüm ama iş işten geçti artık benim sol aynanın parçaları travegonun sağ arka stobunda neyseki birazda sol çamurluk dodiğine sürtmüş ucuz atlattım ama benim aynanın komle değişmesi gerekli nasıl temin edebilirim teşekkürler

genelde aksaraydaki parcacılardan temin edebiliyorsanız daha uygun olur.kargo ile yolluyorlar.adresi bulamadım aramaya devam ediyorum.yinede suzuki grand otodan fiyat alabilirsiniz.

hudev' Alıntı:
marka ve modeli nedir.manuelmi elekriklimi olduğunu belirtirsen yardımcı oluruz.
aracım 99 model 5k ayna elektrikli elektrik aksamında hasar yok kumandaları da çalışıyor sadece aynası ve dış kabının uç kısmı kırık

hudev' Alıntı:
genelde aksaraydaki parcacılardan temin edebiliyorsanız daha uygun olur.kargo ile yolluyorlar.adresi bulamadım aramaya devam ediyorum.yinede suzuki grand otodan fiyat alabilirsiniz.
sn.hudev ilginize teşekkür ederim ben Amasyadayım buralarda bulmam imkensız gibi mecbur bişekilde büyük şehirdeki arkadaşların yardımı lazım

benim aracımda da aynı sıkıntı olmuştu sizin dediğiniz gibi sadece cam kısmı kırılmıştı ankara yıldız sanayınde aynacılarda bombeli aynadan kestirip eskisinin yerine yapıştırdık acısı geniş olduğu için görüşte daha büyük alanı kapsayacak şekilde değişti ama dış bükey ayna kullanmak şartı ile bunu sağladık. düz aynalarda aynı randumanı alamaya bilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR