Vitara Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan10 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,971
Ynt: Vitara Almak İstiyorum

bende merak ediyorum bakalım bilen ler bizi ne kadar bilgilendirir.şimdiden tşkrler

Etiketler

herkeze selam arkadaşlar.o kadar konu başlığı varki sitede sizi ilgilendiren.biraz gezerseniz zaten nerewdeyse verilecek cevap kalmadığını göreceksiniz.gerçi sitemiz oldukça büyüdü.bu karmaşanın içinde konulara ulaşmatka belki biraz sorun.ama işin eğlenceli kısmıda birazda burda.bol gezintiler.

Suzuki vitara;

Tam bir esnaf arabası.Yani halk arabası manasında.Volkswagen'in Türkçeleleştirilmiş hali.Vergi yok denecek kadar az,yakıt çok iyi.Donanım airbag hariç herbişey var.Asfaltta hız yapmaz 120 yi pek geçmez.Hız tutkum için mercedes 300 E arabam vardı. 230 beygir otomatik,6 silindir.Fakat cebimi öyle hızlı boşaltıyordu ki hız sevdasından vazgeçip sattım.Vitara ile hem offroad hem onroad yapabilirsiniz.Satın almak için kış ayları yada yaz ayları beklenmemelidir,çünkü sevdalısı meraklısı boldur.Hele orjinal temizlikteyse elinizde tutması bile zordur.Benimki 1994 1.6 16 valve jlx.Sıfır aldık ilk sahibiyiz.16 yıldır hergün bana satarmısın diyen arkadaşlara rastlıyorum.Henüz 84 bin kilometrede.Lastik değiştirme hava filtresi yağ filtresi hariç tamirci yüzü görmemiştir.Servis olayı da gözünüzü korkutmasın.Yedek parça zebil.Ne ararsan japonyadan daha fazlası bizde var.Anlayanı ustası bol.Hani tofaş şahin i bu kadar tanıyan varmıdır acaba diye düşünürsünüz.Kısacası elektronik aksamı az olduğundan arıza vermez.Her yola gelir.Tavsiye olunur. : ;)

freegraf' Alıntı:
kimse dizel vitaradan bahsetmiyormu yoksa benmi göremiyorum iyi akşmlar
hocam ben ılk 2002 2.0hdı almıstım vıtaranın sakın a sakın gırme cok asırı sorunlu aradan 3-4 yıl sonra gerı suzukının 1.6jlx ıne bındım arabadan memnumum sana tavsıyem benzınlı alman yonunde olur en fazla lpg taktırırsın

gokhan5234' Alıntı:
hocam ben ılk 2002 2.0hdı almıstım vıtaranın sakın a sakın gırme cok asırı sorunlu aradan 3-4 yıl sonra gerı suzukının 1.6jlx ıne bındım arabadan memnumum sana tavsıyem benzınlı alman yonunde olur en fazla lpg taktırırsın

Gökhan arkadaşım ben 2.0 HDI almayı düşünüyorum sorunlarını aktarırsan sevinirim.

elektronık arıza cok verıyoor(sozum ona sıfreleme sıstemı falan var)
motor ck zayıf arazıde mekanıktende arıza fazla verıyo ben 80 bın kmde aldım ılk sahıbınden sozum ona temızdı bence hayatımın hatasıydı hıcbır araba bu kadar arıza vermez artık bınmek ıstemıyordum bıryerı elımde kalcak dıye ve parca sorunu var 2.0 hdı ın motoru peguat partner motoru parca once pejo servısıne ordan suzukı servısıne gelıyobuda zaman demek zaten gorus suzuki servısı al demez hepsı sorunlu bır arac oldugunu ve bu nedenle tutulmadıgını ve fazla turkıyede olmadıgını soylerler sıze (bırde pejo partnerın parcaları bıraz pahalıydıı suan kı fıyatlarını bılmem )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR