turkergen
Kamp II
Merhaba Arkadaşlar;
Sizlere de fikir vermesi açısından 90 model vitarama yapmış olduğum yükseltmenin fotoğrafları ve bilgi paylaşımıdır. Lütfen sizlerin de uygunsuz gördüğünüz veya kafanıza takılan yerleri bildirmenizi rica ederim
Daha önceki aracıma 1'' yükseltme yapmıştım ve 215/75/15 lastik kullanıyordum.1 inç yapmamın sebebi bu forumda bilgili olan arkadaşların en son 1,25 inc in sağlıklı olduğu ile ilgili yorumlarına bakarak ben de toleranslı ve güvenli olsun diye 1 inç yükselme yapmıştım.1 inç yükseltme ile yaklaşık 5 sene aracı kullandım ve o arabayı da 5 sene önce sattım
Fakat araziyi bırakamadığım için tekrar vitara almıştım. Tabi herşeye baştan başlıyoruz
Öncelikle 205/70/15 olan lastiklerden kurtulup gözüm kapalı 235/75/15 lastiğe geçiş yaptım. tam turlarda lastikler içten sürtme yapıyordu bunu zaten bekliyordum. Aracı zaten yükselteceğimi düşünerek yaklaşık 2 hafta bu şekilde bindim.( Denemelerimde kesinlik araziye girilmemesi gerektiği ve şehir içinde ise sokak dönüşlerini biraz açıktan almak gerekliliğine kanaat getirdim.) Yükseltme kiti ararken internetten Ducki marka kite ulaştım ve sahibi Ayberk bey ile temasa geçtim.2 inç ile ilgili endişelerimi ilettikten sonra sıkıntı olmayacağı kanaatine vararak kiti satın aldım.Bu kit ile ilgili olarak ünlü sitede satışa ulaşabilirsiniz. veya ben de numarayı iletebilirim.(not : hiç bir ticari ilişkim yoktur.Konuyu saptırıp o taraflara girecekseniz cevap vermeyeceğim.)
İzmirde Yükseltme ilgili tamirci arkadaşın numarası: İlker Bey: 0 537 792 36 23. Çok dürüst bir ustadır. Numarayı benden aldığınızı söyleyebilirsiniz yardımcı olacaktır.Fiyatını sorarsanız özelden cevaplayabilirim.
Resimler şimdi geliyor..
Sizlere de fikir vermesi açısından 90 model vitarama yapmış olduğum yükseltmenin fotoğrafları ve bilgi paylaşımıdır. Lütfen sizlerin de uygunsuz gördüğünüz veya kafanıza takılan yerleri bildirmenizi rica ederim
Daha önceki aracıma 1'' yükseltme yapmıştım ve 215/75/15 lastik kullanıyordum.1 inç yapmamın sebebi bu forumda bilgili olan arkadaşların en son 1,25 inc in sağlıklı olduğu ile ilgili yorumlarına bakarak ben de toleranslı ve güvenli olsun diye 1 inç yükselme yapmıştım.1 inç yükseltme ile yaklaşık 5 sene aracı kullandım ve o arabayı da 5 sene önce sattım
Fakat araziyi bırakamadığım için tekrar vitara almıştım. Tabi herşeye baştan başlıyoruz
İzmirde Yükseltme ilgili tamirci arkadaşın numarası: İlker Bey: 0 537 792 36 23. Çok dürüst bir ustadır. Numarayı benden aldığınızı söyleyebilirsiniz yardımcı olacaktır.Fiyatını sorarsanız özelden cevaplayabilirim.
Resimler şimdi geliyor..
Son düzenleme: