Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,481
Ynt: Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde

Tempus' Alıntı:
Elinize sağlık çok güzel olmuş, bende tam ona benzer bişey istiyorum ama ağırlıkdan çekiniyorum, kaç kilo oldu tarttınızmı ?

İki kişi rahatlıkla kaldıra bili yor sanırım 120 Kg civarıdır

Etiketler

reis28' Alıntı:
Sadece koruma amaclı olursa hafif olur

az koruma az port bagaj düşünüyorum ben kafamda bir çizeyimde planı :smiley: ne kadar hafif o kadar iyi

Tempus' Alıntı:
az koruma az port bagaj düşünüyorum ben kafamda bir çizeyimde planı :smiley: ne kadar hafif o kadar iyi

Alüminyumdan borulardan olmuyormu bunlar. Yada alüminyum alaşımlı metallerlden.

whiteagle' Alıntı:
Alüminyumdan borulardan olmuyormu bunlar. Yada alüminyum alaşımlı metallerlden.

Aleminyum alaşım malzeme kulanmak lazım ve tabiki et kalınlıgını artırmak gereki yor malzemenin akabinde cok fazla maliyet ortaya cıkı yor

dursun ustam bana samurai için demir ön vinç tamponu lazım nasıl tedarik ederim ve fiyatı ne olur. yardımcı olursanız sevinirim.

ozimante' Alıntı:
dursun ustam bana samurai için demir ön vinç tamponu lazım nasıl tedarik ederim ve fiyatı ne olur. yardımcı olursanız sevinirim.

Dış rolbarlı olan samurayinin önündeki vinc tanponu modeli elimde mevcut fiyatı 500TL

.

Görüntü001.jpg

aslanaybars' Alıntı:
usta bu nivamog sizinmiydi ne harika bişeydir
konuyla alakalı olmadı ama görünce hayran oldum gercekten
bu arada montaj işlemleride cok güzel devamınıda bekliyoruz
saygılar.

Kusura bakmayın cevap biraz gec oldu Niva Mog u bir arakadaş için hazırladım aracta 33 inc lastikler var ve alt yapı komple modifiye edildi TR de başka bir örnegi yok bu aracın

Dursun bey selam :smiley: İzninizle iki sorum olacak;
Disco-1 de orijinal tampona vinç bağlamak düşüncem var. (Ayrıca vinç tamponu olmadan)
a-) Radyatör önündeki ızgarayı kesmeden, vinç montajı yapılabilir mi? Böyle bir montajın winç hariç aparat ve işçilik maliyeti ne civarda olur?
b-) Vinç montaj aparatı her vince göre değişiklik gösterir mi? örneğin Britpart veya superwinic, goliat vb. fark edermi ? yani önce vinci alıp sonra düşüneyim montajı ?
Sevgiler
Erdal

erdalyaman' Alıntı:
Dursun bey selam :smiley: İzninizle iki sorum olacak;
Disco-1 de orijinal tampona vinç bağlamak düşüncem var. (Ayrıca vinç tamponu olmadan)
a-) Radyatör önündeki ızgarayı kesmeden, vinç montajı yapılabilir mi? Böyle bir montajın winç hariç aparat ve işçilik maliyeti ne civarda olur?
b-) Vinç montaj aparatı her vince göre değişiklik gösterir mi? örneğin Britpart veya superwinic, goliat vb. fark edermi ? yani önce vinci alıp sonra düşüneyim montajı ?
Sevgiler
Erdal

Disko -1 için tanpon içine vinc montajı yapıla bilir Maliyetler 300TL ila 500TL arası degişir . Yapılan vinc aparatına istenilen her marka vinc montajı yapılır tüm vincler standart ölcüde üretilir sadece kısa tanburlu vinclerin ölcüsü farklıdır

araclarin ustunde cok guzel duruyor,ama vinc fiyatlarini da vere bilirseniz arkadaslar butcelerini ona gore ayarlayip dusune bilir. Ben dahil.

JOSHUA9' Alıntı:
araclarin ustunde cok guzel duruyor,ama vinc fiyatlarini da vere bilirseniz arkadaslar butcelerini ona gore ayarlayip dusune bilir. Ben dahil.

Vincler ceşitli model ve tiplerde var 5.00TL den başlayıp 5.000TL fiyat aralıgında degişiyor istediginiz kapasite aralıgını ve kullanım yogunlugunuzu belirtirseniz en uygun vinc modelini secmekte yardımcı olurum

defender icin orta kara bir vinc aramaktayim.

JOSHUA9' Alıntı:
defender icin orta kara bir vinc aramaktayim.

defendere uyacak vinc 13,000LBR lik vinc aracı cok rahat ceker fiyat aralıkları modellere göre 11000TL ile 1,500TL arası degişiyor daha yüksek fiyatlı vinclerimizde var lakin ortalama rahat kullanabileceginiz vincler bu aralarda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR