Lütfen ruhsatınızı kontrol edin. Kullanım amacı yazan yerde "YOLCU NAKLİ-HUSUSİ" yazıyor ise ruhsat yanlış düzenlenmiştir.
"YÜK NAKLİ-HUSUSİ" yazmalıdır.
...Açıklama metni şöyle:
- Binek otomobil, resmi otomobil ve bu araçların römorkları ilk 3 yaş sonrasında her 2 yılda bir muayene edilir.
Değerli kardeşim;
TUVTURK yanlış uygulama yapıyor. Üstte paylaştığım resmi yazıda da belirtildiği gibi;
römork olarak sınıflandırılan ve ruhsata bu şekilde işlenen 750 kg üzeri çekme karavanlarımız imalattan sonraki üç yılın sonunda ilk muayenesine girer. Sonraki her iki yılda bir de rutin muayenesi yapılır.
Lütfen ruhsatınızı kontrol edin. Kullanım amacı yazan yerde "YOLCU NAKLİ-HUSUSİ" yazıyor ise ruhsat yanlış düzenlenmiştir.
"YÜK NAKLİ-HUSUSİ" yazmalıdır.
Ben ruhsatımı noterden düzelttim. Yeni ruhsat çıkardım. Sistem 2017 yılı üretimi karavanıma ilk muayene tarihini otomatik olarak 2020 yılını verdi. Eski ruhsatta 2018 yazıyordu.
Sizin muayene geçerlilik tarihini bile yanlış yazmışlar. Tescil tarihi 07.11.2018 olan aracın muayenesi 07.11.2019 olmalıyken 11.07.2019 yazmışlar, 4 ay da buradan kaybınız varBenim ruhsatımda YÜK NAKLİ-HUSUSİ yazıyor, fakat ilk muayene tarihi bir yıl sonraki tarih olarak yazıyor. Konuyu takibe aldım. Dava sonucunu görmeden muayene yaptırmayı düşünmüyorum. Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 513222