Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toffy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,632
Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu

güngör' Alıntı:
Karavanları nereye bırakıyoruz arkadaşlar.

Sarayburnu ispark , belediye karavan parkı, Kabataş ispark (karavan veya 24 saate izin veriyorlarmı bilmiyorum),

İlk aklıma gelenler, sizlerden öneriler?

Etiketler

Sarayburnu isparka gece açıkmı sormak gerekir, eminönü tic.ünv.arkasındaki 7 de kapanış görünüyor.
Karavan parkı günlük 50 TL

Telsizleri alalım arkadaşlar, listede yapsak nasıl olur.

1- Gökhan Börü
2- Ferhat Şirin
3- Levent Güngör

Oncelikle çok sevindim.ikinci olarak bu mesajın altına memnuniyetsizliğimi belirtiğim bir mesaj(kayıtlar kapanınca uzulmüştüm ..) atmıstım.o mesajım silinmiş ve bana açıklama maili dahi gönderilmedi neden acaba? adminden ricam bana bir açıklamada bulunmasıdır.forum kurallarına aykırı bir msj atmadım.bana mesajımın silinme nedenini bildirsin ki bende bir daha dikkat edeyim.(eger hatam varsa tabi...)

az evvel kaydımı yaptırdım ve çok mutluyum:smiley:

umarım gezen bilir'den gelen arkadaşlar olur da tanışma fırsatı yakalarız.ben arkadaşlarımı ikna edemedim mlsf.o sebeple tek olacagım avrupa yakasında olup tek basına katılmayı dusunen arkadaslar kontak kurarsa birlikte gidebiliriz.acıkcası nasıl bir rota cizmeliyim bilemiyorum.sultanahmet tarafına otoyla gitsem trafige kapalı diye biliyorum.eminonunde otopark var aracı oraya bıraksam oradan bisikletle sultanahmete gecsem sonrasında nasıl geri donulecek acıkcası fikrim yok pek.rota konusunda fikri yorumu ve işbirliği yapmak isteyen arkadaşlardan yorum ve msj bekliyorum.cok güzel bir organizasyon olacagını dusunuyorum:D

Kabataş (caminin yanındaki) ispark ile ilgili bilgisi olan var mı?

hndnz' Alıntı:
.eminonunde otopark var aracı oraya bıraksam oradan bisikletle sultanahmete gecsem sonrasında nasıl geri donulecek acıkcası fikrim yok pek.rota konusunda fikri yorumu ve işbirliği yapmak isteyen arkadaşlardan yorum ve msj bekliyorum.cok güzel bir organizasyon olacagını dusunuyorum:D

Konaklama yeri kesinleşince aynı yeri park için kullanabilirsiniz.

Gece 23:59'da başlıyor. Araçları anadolu yakasında mesela Harem'de buraksak 21:30 son vapur. Sabah 07:30'a kadar da başka yok.

Gece için araçları mesela Eminönü'nde park edersek, organizasyon bitince kamp yapabileceğimiz bir yere gidip konaklayabiliriz. Sarayburnundaki karavan parkı da 50TL istiyordu hatırladığım kadarıyla. Orası Sultanahmet'e en yakın nokta. ::smiley:

Şimdi Kabataş'daki otoparkçıyla görüştüm. 24 saat 30TL imiş. Karavan parkı çalışmasıyla ilgili birşey yapmamışlar. Sadece otoparkmış. :-\

Bu durumda Eminönü'de Ticaret odasının otoparkı da denenebilir. ::smiley:

hndnz' Alıntı:
Oncelikle çok sevindim.ikinci olarak bu mesajın altına memnuniyetsizliğimi belirtiğim bir mesaj(kayıtlar kapanınca uzulmüştüm ..) atmıstım.o mesajım silinmiş ve bana açıklama maili dahi gönderilmedi neden acaba? adminden ricam bana bir açıklamada bulunmasıdır.forum kurallarına aykırı bir msj atmadım.bana mesajımın silinme nedenini bildirsin ki bende bir daha dikkat edeyim.(eger hatam varsa tabi...)

Yazdığınız mesajları kontrol ettim,moderasyon günlüğümüzü inceledim hiçbir mesajınız silinmemiş. Silinmiş yada içeriğinde düzenleme
yapılmış olsaydı nezaman ve kim yaptı tüm moderatörler görürdü.

Başka ne tür sorun olabileceği konusunda yorum yapamıyorum.

fsirin' Alıntı:
Gece 23:59'da başlıyor. Araçları anadolu yakasında mesela Harem'de buraksak 21:30 son vapur. Sabah 07:30'a kadar da başka yok.

Karşı da bir yer bulalım derim. Başlangıç yerini değil bitiş yerine göre yer seçimi daha iyi olmaz mı?

Ortaköy'de bitiyor gözüküyor ama deniz yoluyla Eminönü'ne gidiliyor gibi duruyor. Bisikletler Ortaköy'de mi kalacak?

internet sitelerinde bilgi göremedim. :-\

fsirin' Alıntı:
Ortaköy'de bitiyor gözüküyor ama deniz yoluyla Eminönü'ne gidiliyor gibi duruyor. Bisikletler Ortaköy'de mi kalacak?

internet sitelerinde bilgi göremedim. :-\

Register sonrası gelen mail i olduğu gibi yapıştırdım, bir önceki sayfada . Anladığım kadarıyla bisikletler Ortaköy'de

kalacak. Kilit getirin diyorlar. Sonrası hakkında birşey yazmamışlar.

Bu durumda yine Eminönü'nde park etmek en mantıklısı gibi duruyor. Bisikletler Ortaköy'de kalınca, Eminönü'ne gelip araçları alacak ve bisikletleri almaya gideceğiz demektir. ::smiley: Keşke bisikletleri vapura alsalar. :smiley:

Şimdi Nermin telefonla görüştü. Dediğine göre Beşiktaş'tan alıp Beşiktaş'a geri bırakıyorlarmış. :-\

Görüştüğü doğru kişimidir bilemiyorum. ;D

Çok güzel bir etkinlik oldu,

Evet fotoğraf lütfen zilyon tane fotoğraf çektiniz görelim onları :smiley: .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri