Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,072
Ynt: Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

bulent kocoglu' Alıntı:
Pes valla
tam Türk Sineması oldu
Merakla bekliyoruz

Valla seyrine doyum olmayacak anlaşılan ;D ;D

Bu ara kuma batmayın hiç tavsiye etmem ben bikeresinde batmıştım kurtarıcı zor çekti karasu sahilinde Allahtan ana yola yakın battım yoksa işim çok zordu :smiley:

Etiketler

Mustafa E' Alıntı:
Valla seyrine doyum olmayacak anlaşılan ;D ;D

Bu ara kuma batmayın hiç tavsiye etmem ben bikeresinde batmıştım kurtarıcı zor çekti karasu sahilinde Allahtan ana yola yakın battım yoksa işim çok zordu :smiley:
E
Hmm kum çamurdan daha kötü galıba halbukı hayalımdı
Bırde bazı kum vıdeoları ızledım daha sezon açılmadıgı ıcın sert kumda pek bısey olmuo gıbı ancak bırcok kısının yuryupte yumasattıgı kum alanlar sankı daha rısklı gibı geldı bana.
Ama tabıkı tecrübe farklıdır.
Fıkırlerınız ıcın teşekkürler

Şakır şakır yapmur yağıyor. Hertaraf çamur. Ayrıca pazar günü kemerburgaz da isoff un yarışları var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aracınız hayırlı olsun. Kum farklı bir deneyim. Sezon boyunca beklemiş basılmamış kum tehlikeli olabiliyor. Kış boyunca su biriken bölgeler kabarıyor, kuruyunca da öyle kalıyor. (Basılana kadar) Metrelerce sorunsuz gidip 1-1,5 metrede tereddütsüz battığım oldu. Araçtan inince anladım, yürümek bile zordu. Basılan kum daha stabil oluyor. Islak kumda genelde binek araçla dahi dolaşabilirsiniz, sıkı olur. Ancak yaz yağmuru kumu tamamen ıslatmıyor, iki santimi ıslanıyor altıu kuru kalıyor. Islak kısım lastiğe sıvanıyor, altı kuru olunca da daha kötü batıyor. Defalarca sorunsuz dolaştığım karasu sahilinde yaz yağmuru sonrasında batmıştım. Kumda dolaşacaksanız kürek ve SAĞLAM bir çeki halatı bulundurun. Aracı itebilecek bir ekip (şöyle kalıplı2-3 kişi mesela :smiley:) faydalı olur. Kumda meyile dik ilerlemekten ve dar dönüşlerden kaçının. Kumda gezmenin de ayrı bir zevki var. Çamurlanmadan da sıkıntı çekebiliyorsunuz...

semaver' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Kum farklı bir deneyim. Sezon boyunca beklemiş basılmamış kum tehlikeli olabiliyor. Kış boyunca su biriken bölgeler kabarıyor, kuruyunca da öyle kalıyor. (Basılana kadar) Metrelerce sorunsuz gidip 1-1,5 metrede tereddütsüz battığım oldu. Araçtan inince anladım, yürümek bile zordu. Basılan kum daha stabil oluyor. Islak kumda genelde binek araçla dahi dolaşabilirsiniz, sıkı olur. Ancak yaz yağmuru kumu tamamen ıslatmıyor, iki santimi ıslanıyor altıu kuru kalıyor. Islak kısım lastiğe sıvanıyor, altı kuru olunca da daha kötü batıyor. Defalarca sorunsuz dolaştığım karasu sahilinde yaz yağmuru sonrasında batmıştım. Kumda dolaşacaksanız kürek ve SAĞLAM bir çeki halatı bulundurun. Aracı itebilecek bir ekip (şöyle kalıplı2-3 kişi mesela :smiley:) faydalı olur. Kumda meyile dik ilerlemekten ve dar dönüşlerden kaçının. Kumda gezmenin de ayrı bir zevki var. Çamurlanmadan da sıkıntı çekebiliyorsunuz...
Vermiş olduğunuz bılgıler ıcın gercekten çok teşekkürler bu hafta gıdemedık ancak onumuzdekı hafta gıtmek ısıtıyorum bılgılerınızı dıkkate alarak ılk tecrubemı gerceklestırıcem

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hatta resmini paylaşın, görelim delikanlıyı :smiley:

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasiz sürüşler nasip etsin

Nihayet bırkac resim çekebildim

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Sadece beyaz araçlar mı parkediyor oraya :smiley:

Organize İşler filminde Özgü Namal kullanıyordu bu renk zj'yi. İşte o zamanlar vurulmuştum buna. Hala öğrenci olduğum için alamamıştım, sene 2005. Sabreden derviş zj'sine kavuşmuş, sene 2013 :smiley:

Evet sansa hepsi beyazdı araçların park ettıgımız yer tekne sahıplerı ıcın ayrılmış bır bölumdu
Baktım kı güzel kareler var hemen bır kaç resmi cekım dedım
Aracımın fıyatı 22.000 tl dı ben 20.000 tl ye aldım
Dün devırdaımı degıstırdım bırkac damla akıtıodu çok hafıftı degıstırme bısey olmaz dedıler ama hastalık ıste
Dayanamadım degıstırdım bırde perıodık bakımlarını yaptırdım
Zaten onıkı yıldır aynı servıse gıden bır aractı gecmısı bellı bakımlı
Çok şükür hersey ful çalışıyor
Şimdi gözüm off road yapılılarında bakalım aklımda var proje ama bıraz zamana ıhtıyacım var

Gerçekten çok güzel görünüyor güle güle kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR