Varan Turizm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dejavu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,109

dejavu

Paranın satın alabileceği en muhteşem araba VOSVOS
Yer
ANKARA
Arkadaşlar;

Varan Turizim güvencesiyle 22/07/2009 Tarihinde Ankardan Burhaniyeye gitmek için 3 kişilik bilet aldık. Bizim sorunumuz burada başlıyor Varan Bus markalı ne üdüğü belli olmayan bir araç soruyorum bu varan değil nedir diye Görevli cevap veriyor "Efendim diyor alım gücü iyi olmayan ama varan turizmle yolculuk etmek isteyen müşterilerimiz için bu sisitemi geliştirisdik diyor." Bana bilet satarken paran varmı yokmu diye sormadı bileti sattı hemen anlatsa bana belki kabul edecem belki etmeyecegim. İkici sıkıntı Varan bus dedikleri araç geldi (Fotarafları bende var) aracın ön camı %75-80 boydan boya çatlak soruyorum bu araç bu şekilde sefere çıkarmı cevap Bu cam sandığınızdan daha güvenli bir şey olmaz. Bu sıkıntımı 0212 550 51 00 nolu telefondan halkla ilişkişler personelinden Emel Hanıma illettim 11/08/2009 tarihi itibariyle beni kimse aramadı. Nezaketen bir özür telefonu bile gelmedi. Demek ki adınız Varan olabilir Yada Başka bir ünlü firma olabilir.

AMA ZİHNİYET AYNI VE DEĞİŞMEYECEK

Saygılarımla
Güven KESİCİ
dejavuvoscu@hotmail.com
0532 749 55 54

Etiketler
Ynt: Varan Turizm

Son zamanlarda bir çok marka -özellikle kaliteli olarak bildiğimiz markalar- bir alt marka çıkararak diğer firmalarla rekabet etmeye çalışıyor.

Sizin olayınızda da olduğu gibi Varan Turizm'in kalitesine, hizmetine güvenerek bu firmadan -belki diğer firmalara göre daha fazla ücret ödeyerek- bilet satın alıyorsunuz ancak beklediğiniz kaliteyi bulamıyorsunuz. Sonuç tabiki hayal kırıklığı oluyor. Sanırım havacılık sektöründe gelişmenin otobüs firmalarındaki olumsuz yansımaları bunlar.

Bence de bileti satarken uyarmaları gerekirdi. "Bu bizim daha ucuz olan alt markamız" şeklinde bilgi vermeleri gerekirdi.

Aslında bu durumda bir yerde ayıplı hizmete girer. Müşteri kaliteli olduğu inancıyla bir firmadan bilet alıyor, ancak hiç bir bilgi verilmeden nitelik olarak daha düşük kalitede bir otobüsle yolculuk yapması isteniyor. Bu açık bir hizmet ayıbıdır.

Peki biletinizin üzerinde Varan mı yazıyor yoksa Varan Bus mı?

Ynt: Varan Turizm

Hocam;

Tabiki varan yazıyor ancak sıkıntım bu değil aracın camı yüzde 75-80 çatlak bu durum daha vahim ama adamlar çok piişkin birşey olmaz diyorlar :smiley:

netice itibariyle varan bitmiş başka firmalara bakmak lazaım

Saygılarımla
Güven

focus' Alıntı:
Son zamanlarda bir çok marka -özellikle kaliteli olarak bildiğimiz markalar- bir alt marka çıkararak diğer firmalarla rekabet etmeye çalışıyor.

Sizin olayınızda da olduğu gibi Varan Turizm'in kalitesine, hizmetine güvenerek bu firmadan -belki diğer firmalara göre daha fazla ücret ödeyerek- bilet satın alıyorsunuz ancak beklediğiniz kaliteyi bulamıyorsunuz. Sonuç tabiki hayal kırıklığı oluyor. Sanırım havacılık sektöründe gelişmenin otobüs firmalarındaki olumsuz yansımaları bunlar.

Bence de bileti satarken uyarmaları gerekirdi. "Bu bizim daha ucuz olan alt markamız" şeklinde bilgi vermeleri gerekirdi.

Aslında bu durumda bir yerde ayıplı hizmete girer. Müşteri kaliteli olduğu inancıyla bir firmadan bilet alıyor, ancak hiç bir bilgi verilmeden nitelik olarak daha düşük kalitede bir otobüsle yolculuk yapması isteniyor. Bu açık bir hizmet ayıbıdır.

Peki biletinizin üzerinde Varan mı yazıyor yoksa Varan Bus mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR