TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 28 May 2009 #17 Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor Dedegöl'de şimdiden başarılar Erkan. Isparta Eğirdir çok güzel bir bölge.
Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor Dedegöl'de şimdiden başarılar Erkan. Isparta Eğirdir çok güzel bir bölge.
R rotasiz_dagci Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 28 May 2009 #18 Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor tşk erkan abi senin gibi degerli biri ile her yere gidilir saygılarla
Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor tşk erkan abi senin gibi degerli biri ile her yere gidilir saygılarla
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 15 Eyl 2009 #19 Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor Bu konuyu görünce ilk aklıma gelen şey Vizontele filmindeki şu replik oldu: Artos'a ?! Delirdin mi lan sen Tebrikler..
Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor Bu konuyu görünce ilk aklıma gelen şey Vizontele filmindeki şu replik oldu: Artos'a ?! Delirdin mi lan sen Tebrikler..