Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rotasiz_dagci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,626

rotasiz_dagci

Ana Kamp
Van'lı dağcıların hedefi Artos dağı
Van ilinde Doğa sporları ve Dağcılık sporu ile ilgilene bir gurup sporcu bu cuma ve pazar günü 19 mayıs atatürk ü anma ve genclik bayramı dolayısıyla artos dagına zirve yapmayı hedefliyorlar Rock cafe sponsorluğunda yapılan tırmanışta Mehmet Ali Bozbay rehberliğinde cuma pazar günlerinde yapılacaktır
Bozbay, Doğa yürüyüşü ve Kış dağcılığını seven bir gurup arkadaş ile yapılacak tırmanışın sponsorluğunu yine Rock Cafe'nin yapacağını belirterek , bu konuda doğa ve tırmanış tutkunu arkadaşları bu tırmanışa beklediğini söyledi.

bu konuda rehber Mehmet Ali Bozbay ile grupuna başarılar diliyoruz
ROTASİZ DAGCİ

Etiketler
Ynt: Van'lı Dağcılar Artos Dağı'na Tırmanmayı Hedefliyor

24-05-2009 Tarihinde saat 8 de başlayan tırmanışımız Başarılı bir şekilde tamamlandı 19 mayıs etkinlikleri çerçevesinde yaptığımız Tırmanışta emeği geçen tüm herkese Teşekkür ederim ...

rotasiz_dagci Ya da ayrıyetten teşekkür ediyorum Vanda Çok sayıda Dağ Tutkunu Ve bu işi profesyonelce yapmak isteyen bir çok kişinin olduğu bir ildede Dağcılık kuruluşlarının olmamasıda üzücü bir durum.. Bu konuda Elinden Geldiğince ihtiyacı Gidermeye çalışan Ekip liderimiz Mehmet Ali Bozbay a Teşekkür ediyorum .. inşallah tırmanış fotograflarını burada yarın yayınlarım Henüz alamadım :smiley:)

Bu arada Van a Gelecek olan tüm guruplara her türlü yardımda Bulunmaktan büyük onur duyarız Zorlu ve zevkli tırmanışların yaşandığı van ili içindeki dağlarda Adrenalin tutkunlarının Gözdesi olabilecek DAğlarda Sizlerle Birlikte Amacına uygun bir şekilde tırmanmaktan onur duyarız ..

Pazar Günü Tırmandığımız Artos dağı 3650m Yüksekliğinde Tüm etapları içinde barındıran .. Dağcılık sporuna Tutkun yeni başlayan Arkadaşlar için ideal Bir dağdır Çok Zevkli Etaplardan oluşan bu dağlara Sizleride bekleriz Ayrıca Yeni Tırmanış Arkadaşlıkları kurmak isteyenler varsa Bizler Türkiyenin her bölgesinde tırmanmaya elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışan dağcılar olarak onur duyarız .

B.D.K Erkan Yıldız

İnşallah tanışırız Kardeşim Msn adresimden ulaşa bilirsin tanışırız

Erkan Bey merhaba ,
Bu etkinliğe ait fotoğraflar ve raporlara nasıl ulaşabiliriz.
Siz yayınlamak ister misiniz.?

Benim Dedegöl Dağı tırmanış raporumun benzeri bir tarzda .?

Aslında niyetim tüm tırmanış fotolarını ve video çekimlerini bir slayt eşliğinde yayınlamaktı Ama yürüyüşe katılan arkadaşlardan bazıları resimlerin yayınlanmasını istemedikleri için veya şöyle söyleyeyim izin vermedikleri için sadece Manzara fotograflarını yayınlamayakarar verdim Bu seferlik acemiliğimize denk geldi inşallah birdahakine daha detaylı anlatımlarla birlikte forumda yerlerini alacaktır Çevremizdeki bölgeleri ve dağları anıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğim

1
_SCN0596.jpg

2
_SCN0597.jpg

3
_SCN0599.jpg

4
_SCN0605.jpg

5
_SCN0607.jpg

6
_SCN0611.jpg

7
_SCN0614.jpg

8
_SCN0620.jpg

_SCN0621.jpg

+
_SCN0622.jpg

Bu Fotoğraf Dağın Arka kısmını gösteren tek fotoğraf olduğu için koydum umarım kızmansın mehmet ali ;D

_SCN0635.jpg

+
_SCN0638.jpg

+
_SCN0640.jpg

+
_SCN0642.jpg

Fotoğraf paylaşımı için çok teşekkürler Erkan Bey.

Diğer etkinliklerinize ait paylaşımlarınızı bekliyoruz.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat.

Van'dan bu güzel kareler ile paylaşımınız için teşekkürler, devamını bekliyoruz..

Ben Teşekkür Ederim inşallah yeni tırmnışlarla Birlikte olacağız yine çok yakın zamanda tırmanış Arkadaşlarımızla yine forumda sizlerle paylaşacağımız çok anımız olcak inş ...

Sizleride Bekliyoruz Birlikte tıremanacağımız arkadaşlar lazım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR