Van'daki Depremzedelere Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan skull25 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,090

skull25

Ana Kamp
Yer
İzmir
VAN DEPREMİ İÇİN: Battaniye, Çoçukbezi ,Çadır, Yatak, Kışlık Giyecek Malzemeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar Belediyelerinde toplanacaktır. TLF: 252 14 15.

Eski kıyafet veya yeni aldığınız için kullanmadığınız eski çadırlarınızı gönderebilirsiniz. Duyarlı olmak gerek bizimde başımıza gelebilirdi...

Etiketler
Ynt: Van'daki Depremzedelere Yardım

duyarlılığın için teşekkürler berke takipteyim ve bende buradan elimden geldiğini yapmaya çalışacağım.

Ayrıca Best Van Tur (444 00 65) ve Van Gölü Turizm (444 65 65) telefon numaraları ile irtibat kurup, kıyafet ve yiyecek yollanabiliyor.

Kızılay, yardımda bulunmak isteyenlerin 168'i arayabileceğini de açıkladı.

Erciş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: 0-432-351-59-06

İstanbul'da Şişli Belediyesi yardım topluyor ve Van'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

şişli belediyesi esentepedeki Maya binasında topluyorlar.

[attachment=1]

Ben evde battaniye yorgan kazak mont eşofman ne bulduysam paketledim. götürdüm.
Belediye başkanımız sayın Mustafa Sarıgül kapıda karşılayarak ellerimizdeki poşetlere yardımcı oldu. Teşekkür etti. Gecenim bu saatinde başkanımızı orada görmeyi umuuyordum açıkçası. Çok duygulandım. Yüreğine emeklerine sağlık.

Yardımlar toplandıkça araçlar doldukça sevkiyat yapacaklarmış.
İmkanı olanlar yardımlarını ulaştırabilirler..

sisli.jpg

Ayrıca nakit yardımı yapmak isteyenler için :

Depremzedelere SMS'le 5TL bağışta bulunmak için :

2868'e (Kızılay) boş mesaj
veya
2930'a AKUT yazıp gönderebilirsiniz (Arama Kurtarma Derneği)

Van’da meydana gelen depremin ardından yardım malzemelerini ve uzman müdahale ekiplerini bölgeye ulaştıran Türk Kızılayı, vatandaşların yardımlarını koordine ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

"Türk Kızılayı’na bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız, 168 Bağış ve İletişim Hattını arayabilirler."
Deprem sonrasında Kızılay’ın depolarında bulunan yardım malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılırken hayırsever vatandaşlardan bağış talebi geliyor. Türk Kızılayı hayırseverlerin ayni ve nakdi bağışlarını kabul ederek deprem bölgesine ulaştıracak.

Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız Türk Kızılayı’nın bağış ve iletişim hattı olan 168’i arayarak detaylı bilgi alabilecek. İsteyen vatandaşlarımız, 2868’e tüm operatörlerden bir boş kısa mesaj atarak 5 TL bağışta bulunabilecek. Tüm bankalardaki Türk Kızılayı hesaplarından ve www.kizilay.org.tr’den de bağış yapılabilecek. Ayni bağışlar Türk Kızılayı lojistik merkezleri ve şubeleri tarafından kabul edilecek.
http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/ghaber.php?t=-Genel.Haberler-Turk.Kizilayi.Yardimlari.Koordine.Ediyor
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri