Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ?
Herkese saygilar selamlar v8 3500 cc 130 luk defender almak üzereyim benzin ve lpg bazında 100 km de ne kadar kaç litre yakar bilen varmı yardimci olurmusunuz rica etsem ?
Ynt: V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ?
Araç standartmı yoksa modifiyelimi ( büyük ve dişli lastik , şnorkel , yüklseltme , ekstra ağırlıklar var mı? ) ,
Standart ile Benzinde 100 km de 16 lt lpg de 20 lt nin altına düşmez,
Modifiyeli ise 20 lt benzin 25 lt lpg ( şehir içi)
birkaç ay öncesifiyatlarla uzun yolda benzin 620 tl şehir içi 780 tl
gazı tam olarak test edemedim 500 civarı gibi 100 km uzerinde kullanmaz iseniz yakıt düşebilir
o zamanda v8 e gerek yok
Büyük motor cok yakar mantığını ben kabul etmiyorum,
benim cj5 4200 cc 16 18 litre yakıyor
1.6 motor aracı kaldırmaya calısırken zaten yakacak , 14 litre normal onun icin
ben 5.9 u sürerken gaza basmaya korkuyorum azcık tatlı kalk arka tekerler onle kavusmak ıstıyor gibi kalkıyor
akısına bırakıyosun suzulup gidiyor
bunu denemenız lazım
dusuncenize saygı duyuyorum ama ben cebimden cıkan yakıt parasına bakıp soyluyorum.
saygılarımla
2350 kg civarında ağırlık LT77 şanzımanla normal kullanımda 20 lt civarı benzin ,25 lt civarı LPG yakar kullanım tarzı bir miktar aşağı veya yukarı miktarı değiştirebilir ancak çok bir şey beklemeyin , arazi şartlarında ise söylemek bile istemiyorum.Sürekli 4 çeker bir araba ve 3528 cc aliminyum Buick blok üzerine kurulmuş motor çok büyük değil ama aracın ağırlığı ve hacmi dezavantaj.