Uzungöl Off-road Kamp Ve Karavan Derneği Çaykara-sürmene Yaylalarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZGİNER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,696

GEZGİNER

Ana Kamp
Yer
TRABZON
Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği Trabzondan çıkarak arazılı araçlarla Sürmene-Köprübaşı istikametinden Sultanmurat,Limonsuyu yaylalarını geçerek Yeniyayla ve Madur Dağı gezisi yaptı.

DSC06691.JPG

DSC06590.JPG

DSC06697.JPG

DSC06585.JPG

Ynt: Uzungöl Off-road Kamp Ve Karavan Derneği Çaykara-sürmene Yaylalarında

Çok güzel bir hafta sonu geçirdik,Sultanmurat Yaylası,Limonsuyu Yaylası,Yeni Yaylalarda süpper ötesi bir ortam olmuştur.

DSC06440.JPG

DSC06532.JPG

DSC06656.JPG

DSC06564.JPG

Çamura batmanın bu kadar keyif verdiğini anlayabilmek için o dağlarda be ortamı yaşamak gerekir.

DSC06625.JPG

DSC06582.JPG

DSC06630.JPG

DSC06692.JPG

Her yaz (izninde) Sultanmurat yaylasına giden bir arkadaşım var ama resimlerde hangisi yazmıyor ???

Sultanmurat Yaylası;Merak ettiğiniz için ayrıntılı resmini koydum,etkinlik esnasında çekilmiştir.

DSC06574.JPG

DSC06440.JPG

DSC06578.JPG

Fotoğraflar için teşekkürler ama ne yazık ki gördüğüm kadarı ile yayla yaylalıktan çıkmış, koca koca binalar yapılmış :'(

Ben teşekkür ederim,tespitinize üzülerek de olsa katılıyorum,malesef

s.a edirneliyim ama trabzona bayılıyorum takip güzel bi gezi olmuş elinize sağlık sizlerin sayesinde gelmiş gibi oluyorum takip

Edirne de çok güzel bir ilimiz,ama inşallah Trabzon a da yolunuz düşer,takibiniz için teşekkürler.

Hey gözünü sevdiğimin karadenizi taşına,topragına,çamuruna kurban valla çok güzel yerler
Başka resimler varmı?

Evet güzel memleket,ilginize ve yorumunuza teşekkürler,inşallah sizleri de karadenizde bekleriz.

DSC06569.JPG

DSC06654.JPG

DSC_0205.JPG

DSC_0127.JPG

Bende Giresunluyum zaten çok seviyorum memleketimi karadenizi imkanlar el vermiyorki yaşayalım orada doğdugu yerde değil doyduğu yerde yaşarmış o yüzden mecburiyetten buradayım :(

Doğası ile harika yerler, paylaşım içim teşekkürler

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR