uzun soluklu kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musatfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,671
Ynt: uzun soluklu kamp

musatfa' Alıntı:
Bilgiler için teşekkür ederim.
20lt lik su torbalarından kamp malzemeleri satan yerlerden bulmak münkündür değilmi.

Tavuğu yaptığımız biçimde balıkta yapabilirmiyiz ?
ben katlamalı 20lik bidonu 20Tl.'ye aldım kamp malzemeleri satan heryerde var.

Balık şöyle daha lezzetli olur;
Tel ızgaraya asma yapraklarını döşeyip üzerine balıkları dizin üzerinide yine asma yapraklarıyla kaplayıp tel ızgarayı kapatın. Bu sistemde Har'lı ateşte olmaz, kömür ateşi daha iyi olur.
Afiyet olsun:smiley:
Saygılar.

Etiketler
Ynt: uzun soluklu kamp

yasarergun' Alıntı:
uzun soluklu kamplarda siz siz olun hazır yiyeceklerden ve özellikle hazır çorbalardan kaçının. sabah kahvaltısı için yulaf ezmesini marketten aldıktan sonra kuruyemiş ve yağlı tohumları bildiğiniz bir yerden alarak uzun soluklu bir kahvaltılık hazırlamak mümkün. müsli mutlaka bez torbada muhafaza edilmeli. makarna hep kurtarıcıdır ve sağlıklıdır. soğan ve patates uzun süre dayanır ama patlıcan ve biber de az dayanmaz. daha önce kısa kamp yapmadıysanız kısa kamp tecrübesinden sonra uzun kampa çıkın derim.
Aynen katılıyorum!
Hazır çorbaların içinde kemik tozu bulunur ve bu kemik tozlarının çoğu Brezilyadan ithal edilmektedir, Brezilyanın aynı zamanda dünyanın en çok köpek ihracatı yapan (köpek eti yiyen ülkeler için) ülke olduğunu düşünürsek yorumu size bırakıyorum,
saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri