Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,774
Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate

Sedat kardeşim hayırlı satışlar umarım kısa zamanda hayırlısı ile satarsın ;D ;D ;D

Etiketler

Hayırlı satışlar Sedat. Senin ilan ile beraber her tarzda satılık bir Disco I V8 oldu.

alihay' Alıntı:
Sedat abi hayırlı satışlar, görünce şaşırdım açıkcası, ama ev daha önemli tabi evinizde hayırlı uğurlu olsun
bsayil' Alıntı:
Sedat kardeşim hayırlı satışlar umarım kısa zamanda hayırlısı ile satarsın ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:
Hayırlı satışlar Sedat. Senin ilan ile beraber her tarzda satılık bir Disco I V8 oldu.

Arkadaşlar teşekkür ediyorum.

Disco 1 her yolun arabası olunca seri kolayca tamamlanıyor :D

Sedat Bey hayırlı satışlar . murat

ahanda Barbaros görmüş ilanı ;D
[/quote] ;D ;D ;D ;D bir el atayım dedim hatta takas da teklif edecektim amma kabul etmediğini görünce sessiz kaldım ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
ahanda Barbaros görmüş ilanı ;D
;D ;D ;D ;D bir el atayım dedim hatta takas da teklif edecektim amma kabul etmediğini görünce sessiz kaldım ;D ;D ;D

9 Kasıma kadar güncelle, sonrasında askıya alacağız zaten. 10 Kasımda yolculuk var gene :smiley:

hsbasar' Alıntı:
9 Kasıma kadar güncelle, sonrasında askıya alacağız zaten. 10 Kasımda yolculuk var gene :smiley:
;D nereye gene yolculukSedat ım bende güncelliyecek bişey çıktı diye benimkinden vazgeçecektim yahu ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D nereye gene yolculukSedat ım bende güncelliyecek bişey çıktı diye benimkinden vazgeçecektim yahu ;D ;D ;D ;D

bu sefer arabamı kimseye bırakmayacağımi, ben Türkiyede olduğumda güncel, ben yokken güncel değil.

Barbaros uyanmamış galiba :D
Bari ben güncelliyeyim.

hsbasar' Alıntı:
Barbaros uyanmamış galiba :D
Bari ben güncelliyeyim.
;D ;D ;D ;D hafta sonu yoğundum giremedim siteye benim kide garip kalmış sabah hemen güncelledim ;D ;D

İlan pazartesiye kadar güncel, sonrasında yurd dışına gideceğimden askıya alınacak.

Barbaros çok ihmal ediyorsun benim ilanı :D

İlan 24 Ocak'a kadar güncel

hsbasar' Alıntı:
Barbaros çok ihmal ediyorsun benim ilanı :D

İlan 24 Ocak'a kadar güncel
Sedat ım nasılsın ???

ben unuttum tamamen haklısn yahu güncelllllllllllllll ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR