Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bluebloodwolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,679

bluebloodwolf

Ana Kamp
Yer
tokat
Herkese selamlar. arkadaşlar subarumdan sonra ne alsam sorusunun yanıtını almamda katkısı bulunan tanışmasak ta başta hüseyin usta ve diger arkadaşlara teşekkürler.. aracı alalı henüz bir kaç hafta oldu yardım ya da önerilerinizi bekliyorum..
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

15012012556.jpg

15012012562.jpg

15012012558.jpg

Etiketler
Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

Bir kaç sorum olacak yanıt veren olursa sevinirim. arazi vitesini kullanmak için N yani boşa alıp 4 L a alabilecegimi söyledi aldıgım arkadaş. bunun haricinde yapmam gereken bişey var mıdır? ayrıca 4 low da aracın 2 ya da 1. kademe vitesini kullanabilir miyim? bir de 4 çekere alınca araç biraz hantallaşıyor normal midir subaru sürekli 4 çeker oldugundan böyle bir durum yoktu. ayrıca sürekli 4 çekerle 4 high ta hızlı gitmek bir sorun oluşturur mu. şimdiden teşekkürler..

bluebloodwolf' Alıntı:
Bir kaç sorum olacak yanıt veren olursa sevinirim. arazi vitesini kullanmak için N yani boşa alıp 4 L a alabilecegimi söyledi aldıgım arkadaş. bunun haricinde yapmam gereken bişey var mıdır? ayrıca 4 low da aracın 2 ya da 1. kademe vitesini kullanabilir miyim? bir de 4 çekere alınca araç biraz hantallaşıyor normal midir subaru sürekli 4 çeker oldugundan böyle bir durum yoktu. ayrıca sürekli 4 çekerle 4 high ta hızlı gitmek bir sorun oluşturur mu. şimdiden teşekkürler..
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende de 2000 model, 3 kapı, küçük kasası vardı. Bilebildiklerimi aktarmaya çalışacağım.
1) Arkadaşınız doğru demiş,
2) "4 low"da aracın 2 ya da 1. kademe vitesini kullanabilirsiniz.
3) 4 çekere alınca araç biraz hantallaşması, galiba difransiyel kilitlenmesinden kaynaklanıyor ve 2 iter durumundaki gidişe göre normal.
4) 4 çekerle 4 high ta hızlı gitmekten kastınız 70-80 km'ler ise, serviste ben de sorduğumda bana "gidilir" demişlerdi.

İnşallah doğru bilgi vermişimdir, değilse de teknik açıdan çok daha bilgili ve aracı bilen arkadaşlarımız düzeltirler eminim...

bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. 4 çeker konumdayken 120 km hızda giderken motordan hafif ugultu gibi ses duymuştum umarım yanlış birşeyler yapmamışımdır :smiley:

bluebloodwolf' Alıntı:
bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. 4 çeker konumdayken 120 km hızda giderken motordan hafif ugultu gibi ses duymuştum umarım yanlış birşeyler yapmamışımdır :smiley:
Aracınızı iyi günlerde kullanın. Kar, buz, çamur, kum gibi kaygan olmayan zeminler dışındaki kuru zeminlerde, aracın 4H veya 4L de kullanılmaması tavsiye edilir. Araçta ya da motorda kasıntı olması bu yüzdendir.
Selam ve saygılarımla,

teşekkürler arkadaşlar. bugün trabzondan dönüşte aracın arka stepne kapagı düşmüş. aracın stepne kapagını nereden bulabilirim.lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

bluebloodwolf' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar. bugün trabzondan dönüşte aracın arka stepne kapagı düşmüş. aracın stepne kapagını nereden bulabilirim.lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

geçenler de bir yerde görmüştüm bende başka birşey bakıyordum. tekrar bir göz atayım. ama yurt dışı diye hatırlıyorum.

ben de teşekkür ederim tekrar.araçtan çok memnunun bir sıkıntı yok ama şu kapak işi bayagı üzdü aslında çok çirkin duruyo gerçekten. bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşım,
Tabiki orjinal olması çok önemli helede görsellik bakımından, fakat bulunduğun yerde fiberci var ise yaptırabilirsiniz, ben başka bir araç için yaptırmıştım gayet güzel olmuştu.Benim yaptırdığım arkadaş spoyler imal ediyordu o işi bana özel yapmıştı şimdi başka bir sektörde iş yapıyor.
Üzülmeyin bence fiberci ustalarını bir deneyin bakın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR