Üzülerek,2007 4x4 intense lux' ümü satıyorum!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flink Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,658

flink

Ana Kamp
Yer
istanbul
Üzülerek, 2007 model intense lux 4x4 aracımı satıyorum. ilgilenen gezenbilir dostlarına, fiat konusunda da yardımcı olurum.

IMAG0132.jpg

Etiketler

Ynt: Üzülerek,2007 4x4 intense lux' ümü satıyorum!!!

hayırlı satışlar almak isterim anca başka bir bahara

bu kadarla aracı satabiliyorsanız güzel valla :smiley: biraz bilgi alabilirsek benim niyetim var aslında

araç 2007 model 2008 de trafiğe çıkmış. arka iki kapıda lokal boya mevcut. ekstra üzerinde, 18'' jant, michelin lastikler, ön tamponda plastik alaşımlı koruyucu, aynaya yerleştirilmiş ekranla geri görüş kamerası ve yaklaşma sensörü. extralar bukadar. iç donanımı sunroof, elektirkli ısıtmalı koltuklar hariç, herşey mevcut. sahibinden.com adresinden 58523680 ilan numarasıyla görebilirsiniz. güzel bir indirim yapacağımdan şüpheniz olmasın.

flink' Alıntı:
araç 2007 model 2008 de trafiğe çıkmış. arka iki kapıda lokal boya mevcut. ekstra üzerinde, 18'' jant, michelin lastikler, ön tamponda plastik alaşımlı koruyucu, aynaya yerleştirilmiş ekranla geri görüş kamerası ve yaklaşma sensörü. extralar bukadar. iç donanımı sunroof, elektirkli ısıtmalı koltuklar hariç, herşey mevcut. sahibinden.com adresinden 58523680 ilan numarasıyla görebilirsiniz. güzel bir indirim yapacağımdan şüpheniz olmasın.

selam verdiğiniz ilan numarasında bir yanlışlık mı var acaba? bir kontrol edermisiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR