sosyolog engin
Yeni Üye
merhabalar Hani söylenirya kampta felan kullanmak için iyi bir uyku tulumu şart diye.Evet kesinlikle bu değişmez bir kural gibidir.Ama şöylede bir sorun vardır bütçe.Bende böyle bir sorundan müzdaribim doğrusu.Hal böyle olunca iş başa düşüyor.Ama önceden sormak lazım sonuçta iş başa düşsede buda bir bütçedir.Gel gelelim sorunlara malumunuz temel mumya tipi bir uyku tulumuna sahibim ve bu uyku tulumu bazı durumlarda beni bir hayli zorluyor.Üşüyorsunuz kısaca.Uzunca düşündüm bunu ucuza mal edilecek bir yolu vardır diye.Bende forumdaki arkadaşlara sorayım dedim Bunu daha önce deneyen varmı? kendi uyku tulumunu geliştiren bir şekilde kendini dışarıdaki soğuktan koruyacak çözümler üreten.Benim aklıma neler geldi peki ?
içine bir polar battaniye dikilmesi hacmi artırmayacak şekilde elyaf ile tekrar doldurulması, ipek astar kumaşıylada bunu nihayetlendirmek sizce bunlar yeterli olur mu?Evet makul fiyatlı bir uyku tulumunu nasıl daha iyi hale getirilebilir sizce ?
içine bir polar battaniye dikilmesi hacmi artırmayacak şekilde elyaf ile tekrar doldurulması, ipek astar kumaşıylada bunu nihayetlendirmek sizce bunlar yeterli olur mu?Evet makul fiyatlı bir uyku tulumunu nasıl daha iyi hale getirilebilir sizce ?