thearlin
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar, çadır almayı düşünüyorum bana marka olarak ne önerebilirsiniz? bu konuda bilgim yok internet üzerinden almak istemiyorum istanbul'da alelade bir avm de bulunabilir uygun olsun kafi şimdiden teşekkürler
Öncelikle markadan ziyade, Almayı düşündüğünüz çadırı hangi şartlar altında kullanacaksınız ? "X" markanın bir modelini öneririrm, kullanım şartlarına göre pahalı kaçabilir "Y" marka bir model öneririm her mevsim her yerde kullanamazsınız. Bence karar vermeden önce aşağıda ki linkte bulunan konuya bir göz atın derimmerhaba arkadaşlar, çadır almayı düşünüyorum bana marka olarak ne önerebilirsiniz? bu konuda bilgim yok internet üzerinden almak istemiyorum istanbul'da alelade bir avm de bulunabilir uygun olsun kafi şimdiden teşekkürler
Burak Bey video paylaşımı için teşekkür ederim, güzel sağlam bir çadıra benziyor. Geçen yıl 200x120cm çadırda iki kişi kalmıştık ve uyku kalitemizi baya etkilemişti o yüzden bu yıl 200x200cm ebatlarına yakın çadırlar bakmaktayız.Videosunu çektiğim şu çadıra likya yolu yürüyüşü için bir göz atın.
Video: https://youtu.be/Crdg3syrQKg
Tek kişi için gayet güzel bir seçim valla. Biz de 3-4 kişilik diye geçen 205*205cm çadırı aldık fiyatı da uygundu baya çift tenteli. İleride ultralight segmentine kesinlikle girecğeiz bütçemiz uygun olduğu sürece. Yorumlarınız için teşekkürler tekrardan.Ben bu iki kişilik çadırda tek kişi kalıyorum. 2 kişinin kalacağı çadırın büyüklüğü içinse 3 kişilik öneririm. Biraz araştırırsanız +1 kişi büyük çadır tavsiye edilir pek çok açıdan. Bu tanittiğım çadırın 3 kişiliğinde vardı ben satın alırken. Üstelik ultralight yani hafif bir çadırdı ama fiyat daha ağırdı ve az yer kaplıyordu. Aklım onda da kalmıştı ama ne yapıcam benimle beraber gelecek adamda kendi çadırında yatsın çok lazım olursa 2 kişi sıkışırız demiştim. Lakin lazım olmadı tek kişi geniş geniş kullanıyorum..