üstü açık cj?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cokopirens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,696

cokopirens

Ana Kamp
merhaba
üstü açık araçlarda tenteyi örmek kolaymıdır acaba? tek başıma kolay halledebilirmiyim? yazın her kullanımdan sonra kapatacağım için bıktırırmı?
bide kışın soğukta çok üşütüyormu? aracın kalorifer sistemi tente olunca içeriyi ısıtmaya yetermi?
ayrıca başka eksi ve artı yönlerinide yazarsanız çok sevinirim. teşekkürler

Etiketler

Ynt: üstü açık cj?

kışın soğukta üşütmez..benim cj de çorum kaloriferi vardı 2 devreliydi ben ikinci devreyi açtığımı hatırlamam..içerisi gerçek anlamda fırın gibi olurdu..her kullanımdan sonra üzerini kapatmak bıktırabilir..bunun için daha önce yapanlar varsa fikirleşip kolay sökülüp takılabilen bir fiber kasa daha mantıklı olabilir..iki kişiyle tutup üzerine oturtup mandal vb. bir şekilde tutturulacak şekilde..

Branda kışın yağmurlu havalarsa hem çok buğu yapar hemde içerisi soğuk olur güneş gördüğünde içerisi cehennem olur uzun yolda sürat yaptıpınde çok ses yapar ve sesi içeriye alır aynı zamanda sokağa bıraksan araç aklında kalır birisi gelse brandaya bir bıçak darbesi atsa işi biter çalınmaya karşı korumasızdır kapısına kilit yapılır ama göstermeliktir unutmadan yazayım branda içeriye su almaz deselerde inanmayın çoğu zaman yağmur alır ben sizin yerinizde olsam fiber hard top düşünürdüm.

cokopirens' Alıntı:
merhaba
üstü açık araçlarda tenteyi örmek kolaymıdır acaba? tek başıma kolay halledebilirmiyim? yazın her kullanımdan sonra kapatacağım için bıktırırmı?
bide kışın soğukta çok üşütüyormu? aracın kalorifer sistemi tente olunca içeriyi ısıtmaya yetermi?
ayrıca başka eksi ve artı yönlerinide yazarsanız çok sevinirim. teşekkürler

tenteyi yazın çıkaracaksın kışın takacaksın, yazın takarsan güneşte hem o kavrulur hem de içinde sen ;D
zırt pırt tak çıkar uğraşılacak şey değil BENCE, tek başına olur ama uğraşırsın

kış için kaloriferin iyi ise üşümezsin, gerçi kalorifer kötü olsa da kendini psikolojik olarak dışarda gibi hissettiğinden montunu çıkaramazsın dolayısıyla zor üşürsün :D

eksileri , dışarıdaki her sesi duyarsın 80 km üzerinde anormal sesli oluyor
-birisi deldi mi yırttı mı korkusu cabası
-kaliteli bir şey ise su almaz örneğin best top tiger kullandım hiç su girdiğini görmedim
-güvenlik açısından çok zayıf ben baston kilit kullandım

hard top kullanmadım ama kullanmaya çok özendim ;) en mantıklı tercih bence de hard top olur

Benim ilk arabam 1977 model JEEP CJ5 ti ona ancak bir sene dayandım hemen onu satıp orjinal bir tane JEEP CJ7 almıştım ve ona keyifle binmiştim yıllarca hard top ın keyfi bambaşka hard top her zaman avantajlıdırbunu ben deneyerek öğrendim.

tente illa biyerden su alır almasada saç olmadığı için nem buğu yapar yağmurda sıkıntılı olur eğer düzgün bi hardtop yapabilirseniz daha iyi olur ama yakışanıda cj 5 için tentedir aydında orjinal gibi tente yapan bi yer var

her türlü zorluğuna rağmen israrla bestop tente kullanıyorum,
alıştım artık,
yazın sıcak, kışın da soğuk olur,
ama CJ5 de budur.

ve
içerideki ve dışarıdaki sıcaklık farkı fazla olmadığından
sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa, vücüdünüzü hırpalamaz,
kışın hasta olmazsınız ... :smiley:

ve
içerideki ve dışarıdaki sıcaklık farkı fazla olmadığından
sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa, vücüdünüzü hırpalamaz,
kışın hasta olmazsınız ...

cok güldüm buna :smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR