“Üniversite Öğrencileri ve Gençlerin Kanserli Hastalara Destek Projesi”
kapsamında Gençlerin Sosyal Sorumluluk Hizmetlerine Katılımı sağlanacak.
Bu proje kapsamında Gönüllü Üniversite Öğrencileri ile Gönüllü Gençler
bir araya gelecekler ve Kişisel Gelişim Eğitim Programına katılacaklar. Bu Eğitim Programı dahilinde Aralık 2009- Haziran 2010 tarihleri arasında her Cumartesi günü, alanında deneyimli öğretim üyeleri veya uzmanlar tarafından Seminerler verilecektir.
Eğitimin belli bir döneminden sonra Öğrenci ve Gençler Mavi Meleklerin denetiminde Vakıf Guraba hastanesinde gönüllü olarak haftanın belli bir günü 1-2 saat kanserli hastalar ile bir araya gelerek onlara destek ve moral verecekler, onlara “Yalnız değilsiniz, biz yanınızdayız” mesajını verecekler.
Öğrencilerin Projeye Katıldıklarında Elde Edecekleri “Tecrübe Ve Kazanımlar”
• Kişisel Gelişim Eğitim Seminerlerine Katılım Sertifikası verilecek.
• “Kanserli Hastalara Öğrenci Desteği” Projesinde çalıştıklarını gösteren Belge verilecek. Bu belge iş başvurularında ve yurtiçi ve yurtdışı lisansüstü eğitimlere başvuruda önemli bir referans olacaktır.
• Öğrencilere Kariyer Planlaması ve Geliştirme desteği verilecek.
• Hastalara, mağdur olanlara yardım etme olanağı bulacaklar.
• Farklı konumdaki insanlar ile ortak çalışabilme bilincini geliştirecekler.
• Hayatta her şeyin okul – meslek – çalışma hayatı olmadığını kavrayacaklar.
• Tek başlarına elde edemeyecekleri bir hayat dersi alacaklar.
• Kendilerine iyi bir çevre edinecekler.
• Çok değişik topluluklardan çeşit çeşit insanlar tanıyacaklar.
• Hizmet etmekten mutluluk duyan gerçek arkadaşlar edinecekler.
• İşe yaradığını hissederek hayatta varolma ve başarılı olma duygusunu yaşayacaklar.
Projenin Kanserli Hastalara Katkıları:
Proje, kanserli hastaların hayata bağlanmaları, hastalık ile mücadele güçlerini arttırmaları, kanser hastalığının tanı ve tedavi süreçlerini kolayca atlatıp hayata tekrar uyum sağlamalarını hızlandıracaktır.
Öğrencilerin Eğitim Programı Vakıf Guraba Hastanesi konferans salonunda verilecektir.12 Aralık 2009 seminer programları başlamıştır.
Seminer Programının başlangıcı Tarihi: 12 Aralık 2009, saat 08.30-12.30
19 Aralık 2009
26 Aralık 2009 saat 08.30-12.30
Proje ile ilgili detaylı bilgi ve sorularınızla ilgili olarak derneğimize aşağıdaki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz.
Sekreterya: Şebnem Durak 0212 501 60 22 - 0507 319 09 64
Saygılarımızla,
Proje Koordinatörleri :
Prof. Dr. Nevin YALMAN Doç. Dr.Sarper DİLER
kapsamında Gençlerin Sosyal Sorumluluk Hizmetlerine Katılımı sağlanacak.
Bu proje kapsamında Gönüllü Üniversite Öğrencileri ile Gönüllü Gençler
bir araya gelecekler ve Kişisel Gelişim Eğitim Programına katılacaklar. Bu Eğitim Programı dahilinde Aralık 2009- Haziran 2010 tarihleri arasında her Cumartesi günü, alanında deneyimli öğretim üyeleri veya uzmanlar tarafından Seminerler verilecektir.
Eğitimin belli bir döneminden sonra Öğrenci ve Gençler Mavi Meleklerin denetiminde Vakıf Guraba hastanesinde gönüllü olarak haftanın belli bir günü 1-2 saat kanserli hastalar ile bir araya gelerek onlara destek ve moral verecekler, onlara “Yalnız değilsiniz, biz yanınızdayız” mesajını verecekler.
Öğrencilerin Projeye Katıldıklarında Elde Edecekleri “Tecrübe Ve Kazanımlar”
• Kişisel Gelişim Eğitim Seminerlerine Katılım Sertifikası verilecek.
• “Kanserli Hastalara Öğrenci Desteği” Projesinde çalıştıklarını gösteren Belge verilecek. Bu belge iş başvurularında ve yurtiçi ve yurtdışı lisansüstü eğitimlere başvuruda önemli bir referans olacaktır.
• Öğrencilere Kariyer Planlaması ve Geliştirme desteği verilecek.
• Hastalara, mağdur olanlara yardım etme olanağı bulacaklar.
• Farklı konumdaki insanlar ile ortak çalışabilme bilincini geliştirecekler.
• Hayatta her şeyin okul – meslek – çalışma hayatı olmadığını kavrayacaklar.
• Tek başlarına elde edemeyecekleri bir hayat dersi alacaklar.
• Kendilerine iyi bir çevre edinecekler.
• Çok değişik topluluklardan çeşit çeşit insanlar tanıyacaklar.
• Hizmet etmekten mutluluk duyan gerçek arkadaşlar edinecekler.
• İşe yaradığını hissederek hayatta varolma ve başarılı olma duygusunu yaşayacaklar.
Projenin Kanserli Hastalara Katkıları:
Proje, kanserli hastaların hayata bağlanmaları, hastalık ile mücadele güçlerini arttırmaları, kanser hastalığının tanı ve tedavi süreçlerini kolayca atlatıp hayata tekrar uyum sağlamalarını hızlandıracaktır.
Öğrencilerin Eğitim Programı Vakıf Guraba Hastanesi konferans salonunda verilecektir.12 Aralık 2009 seminer programları başlamıştır.
Seminer Programının başlangıcı Tarihi: 12 Aralık 2009, saat 08.30-12.30
19 Aralık 2009
26 Aralık 2009 saat 08.30-12.30
Proje ile ilgili detaylı bilgi ve sorularınızla ilgili olarak derneğimize aşağıdaki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz.
Sekreterya: Şebnem Durak 0212 501 60 22 - 0507 319 09 64
Saygılarımızla,
Proje Koordinatörleri :
Prof. Dr. Nevin YALMAN Doç. Dr.Sarper DİLER