valla tek kelime ile süper oldu, bende merak ediyorum bu kadar özenle yapıp sonra nasıl arazide çamura sokacaksınız
güle güle kullanın,
tekerinize taş değmesin
Yahu bu araç zaten çamura girsin, taşların üzerinden seksin diye özel olarak seçilmiş bir araç. İşin keyfi orada. Bir kısım off road'cular sırf bu yüzden asfalt yol varken araziden gitmeyi tercih eder. İsrafil kardeşimizin keyfine neden mani oluyorsunuz?
Bekir abi kasa arabadan pahalı....kasanı korumam gerekir 8)
amma o da nasip kısmet olursa..bir deyim var ya:"Bir kuş bile nasîbi kadar kanat çırpar gökyüzünde"
Görüntüler süper. Ama hemen dikkatimi çeken bir noktayı belirteyim. Özellikle araç sağ tarafa doğru eğimli bir arazideyken çekmeceleri açmakta zorlanacaksınız. Küçük de olsa birer kulp eklemenizde fayda görüyorum.
Merhabalar. Son tamamlama işlemleri ile uğraşıyorum.Kasanı yeniden boyadım.En esası semaverin yerini ayarladım.
Bu hafta sonu inşaAllah dağlara doğru yolçuluk başlıyor..
Tebrikler....Mutlu son diyeceğim ama gezerek ve azami fayda sağlamak en güzeli olacak...Allah hayırlı kazasız belasız kullanmak nasip etsin...Artık bol bol gezi fotograflarını ve gezi yazılarınızı bekleyeceğiz....Bizleri fazla bekletmeyin...