selimsani' Alıntı:Yok Ömer Abi dün çok fazla sağa sola gittim, sadece telsizi taktık, vinç işine daha girmedik, şansına küs ;D
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:küstüm o zaman ;D
yaw madem cb taktıracaktın bana niye pmr aldırdın ??? ??? ??? ? [/td][/tr][/table]
Olsun Ömer Abi pmr ler de yanımda dert değil, her türlü iletişime açığım yani ;D
hayırlı ugurlu olsun selim.selimsani' Alıntı:Yok Ömer Abi dün çok fazla sağa sola gittim, sadece telsizi taktık, vinç işine daha girmedik, şansına küs ;D
JUNİOR' Alıntı:hayırlı ugurlu olsun selim.
teşekkürler bakalım nasıl konuşacagız şehir içinde hiç verim yok ama arazide rahat olur diyor ozan görecegizselimsani' Alıntı:Eyvallah Arman Abi, senin alan 42 de hayırlı olsun ;D
selimsani' Alıntı:Ömer Abi senden ses çıkmıyor ki hiç ;D Haftaya düşünüyoruz birşeyler bakalım ayarlayabilirsek... Hatta yapabilirsek cumartesi çok güzel olur...
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Bu arada önümüzdeki cumartesi gezi yapılacaksa parkur belirliyelim
anladığım kadarıyla adaşta geziye gelecek 2 ömer arasında dilek tutmak ücrete tabidir ona göre
Adaş ben isem, ne yazık ki cumartesi günleri de çalışıyorum...Ancak pazarları çıkabiliyorum...[/td][/tr][/table]
sokmeno' Alıntı:Burada Ömer leri karıştırmışım sanırım...2 Ömer olunca şaşırma oluyor tabi...
selimsani' Alıntı:Valla şöyle bir göz attım da hakikaten karıştırma olabilir sizi nivalı Ömer abi, Lömer abi diye ayıralım ;D ;D
sokmeno' Alıntı:Ahmet Ömer- Ömer daha iyi sanırım....