Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,181

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Değerli Karavancı dostlarımız,

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Rescate otelde kahvaltı sonrası yapılmıştır.

Beklenenden daha fazla sayıda delegelerin ve onursal Başkanımız Hayati Kaplan'ında katıldığı toplantı çok yapıcı, bilgi ve görüşülerin paylaşıdığı bir Genel Kurul olmuştur.

Genel Kurulda sorunlarımız, önerilerimiz ve yeni Yönetimden beklenenler katılımcılar tarafından dile getirilmiştir. Beklentiler ve sorunların büyüklüğü önümüzdeki dönemlerde yapılacak çok iş olduğunu, bu sorunların aşılabilmesi için birlik ve beraberlik içinde bıkmadan ve yılmadan uğraşılması gerektiği genel görüş olarak ortaya konulmuştur.

Mümkün olduğunca bütün üye derneklerin temsil edilebilmesi için Yönetim Kurulu üye sayısı Tüzük değişikliği ile artırılmıştır.

Yeni Yönetim Kurulu üyelerimiz

Erdal Ötügen (Başkan)

Birol Ansa (İstanbul KKD)

Cevdet Kerim Çelikörs (İstanbul KKD)

Soner Ertuğrul (Asya KKD)

Mehmet Necdet Tunguç (Asya KKD)

Ali Demirkol (Antalya KKD)

Levent Güngör (Gezenbilir)

İ. Erdinç Bağcıgil (Bursa KKD)

Mehmet Ayhan Özerden (İzmir KKD)

Yeni üyelerimize görevlerinde başarılar diler camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Erdal Ötügen

UKKF YK Başkanı

1621755_10151998352088915_1124019645_n.jpg

20140216_111308.jpg

20140216_112313.jpg

20140216_125608.jpg

Etiketler

Ynt: Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

Federasyonumuzun yeni yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar dilerim.

Hayırlı olsun,yönetime yeni katılan arkadaşlarımıza ve yeniden seçilenlere başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Hayırlı olsun, eski yönetici arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi borç bilirken, yeni yönetime görevlerinde başarılar dileriz. İhtiyaç olduğunda tüm karavan camiası olarak desteklerimizi esirgemeyeceğiz :smiley:

Başarılar dilerim.
Bizler için çalışacak sizlere şimdiden çok çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR