Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,508
Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Güzel bir gezi olmuş
Özellikle bayanları kutlarım, hem odun taşımışlar ,hem sarma yapmışlar, hatta elmalı kurabiye bile vardı sanırım :smiley:

Etiketler

Teşekkürler Mine Hanım, bayan arkadaşlar hemşire oldukları için sıkıntıya alışıklar fazla zorlanmadılar.Yaptıklarıylada soframızı sağolsunlar bir açık büfeye çevirdiler :smiley:
Sizde Bursa da ikamet ediyorsunuz herhalde, hiç büyük zirve yada göllere yürüdünüz mü ?

Henüz gidemedim otaraflara, Aras gezisinden sonra eşimin dizindeki sakatlıktan dolayı yürüyüşlü faaliyetlere katılamadık, yaptığımız kamplardaki kısa yürüyüşler hariç, çok kar kış bastırmadan bu yıl denk gelirse güzel bir faaliyet katılmayı istiyoruz.

Çok güzel bir yürüyüş olmuş. Serin serin :smiley:

minne' Alıntı:
Henüz gidemedim otaraflara, Aras gezisinden sonra eşimin dizindeki sakatlıktan dolayı yürüyüşlü faaliyetlere katılamadık, yaptığımız kamplardaki kısa yürüyüşler hariç, çok kar kış bastırmadan bu yıl denk gelirse güzel bir faaliyet katılmayı istiyoruz.

İnşallah planınızı uygulayabilirsiniz.Yürümeyi seven herkesin en az bir kere büyük zirveye çıkmasını tavsiye ederim.

imrendim.faaliyet çok güzel olmuş.gerçekten ramazanda hareketsiz kaldık.fotoğraflar yaşadığınız güzellikleri iyi anlatıyor.yemekler benimde dikkatimi çekti.tebrikler

merhaba,

Uludağ zirve de ve goller bolgesinde bir kac kez bulundum..linkin tamamina asagidan ulasabilirsiniz;

http://www.flickr.com/photos/tiyek/sets/72157605083008320/

http://www.flickr.com/photos/tiyek/sets/72157603370151342/

Uludag 2543 m.

Olimpos Dagi olarak da bilinir. Bursa ili sinirlari icinde, 2.543 m yuksekligi ile Turkiye'nin en buyuk kis ve doga sporlari merkezlerinden birisidir.

Kutle,Marmara Bolgesinin en yuksek noktasidir.Kuzeybati-Guneydogu dogrultusunda uzanan Uludag'in uzunlugu 40 km'yi bulur. Genişligi ise 15-20 km'dir. Toplu ve heybetli bir gorunuse sahip olan dagin Bursa'ya bakan yamaclari kademeli, guneye Orhaneli'ne bakan taraflari ise duz ve daha diktir. En yuksek noktasi Uludag Tepe'de 2.543 m'dir. Dagin kuzey tarafinda Sarialan, Kirazlı, Kadi, Sobra yaylalari vardir.

Uludag'in yuksek yerlerinde eski buzullara ait izlere raslanmaktadir. Karatepe'nin kuzeyindeki Aynaligol, Karagol ve Kilimligol sirk golleri bu izlerin en onemlileridir..

fotograf tiyek:Uludag goller bolgesi

2087173448_8a7be2226a.jpg

Selamlar, fotoğraflar ve faaliyetiniz güzel olmuş, tiyek'in açılımı nedir? faaliyetleriniz hangi ilde?

olimpos69' Alıntı:
Selamlar, fotoğraflar ve faaliyetiniz güzel olmuş, tiyek'in açılımı nedir? faaliyetleriniz hangi ilde?

selam,

tiyek takma adim;Isparta yoresinde uzum asmalarinin filizidir,taze surgunudur..yufkaya durer (sarar)yerseniz biraz tuzlayip pek de lezzetli olur..

gurubumuz ROTA.Istanbul da faaliyet gosteriyoruz..

http://groups.yahoo.com/group/Rotam/

Nazan OZHAN

tiyek' Alıntı:
selam,

tiyek takma adim;Isparta yoresinde uzum asmalarinin filizidir,taze surgunudur..yufkaya durer (sarar)yerseniz biraz tuzlayip pek de lezzetli olur..

Nazan OZHAN

Bu güzel bilgileriniz için teşekkür ederim Nazan Hanım, Bizde acizane sizler gibi çeşitli meslek gruplarından oluşan amatör denebilecek bir ekiple özellikle Uludağ'ın her tarafını her hafta rutin bir şekilde gezmeye çalışıyoruz.Yürümeyi çok seviyoruz.www.dagaslanlari.com. adlı sitemizde de haftalık faaliyetlerimizi fotolarla birlikte yayınlıyoruz.

tiyek' Alıntı:

Nazan OZHAN

merhaba
rota etkinliklerinden nasıl haberdar oluruz?
sanırım herkese açıksınız.faaliyetleri gezenbilir de de duyursanız ne güzel olur :smiley:
bizim gibi yahoo groups'dan bi şey anlayamayanlarda katılır belki.tabii yeni katılımcılara açıksanız.

bu arada ısparta'lı mısınız?ben öyleyim de :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Çevrimiçi üyeler

Geri