Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,508

olimpos69

Kamp I
Yer
BURSA
Web
gmail.com
Selamlar arkadaşlar, 13 kişilik sağlık personeli(Doktor, hemşire, sağlık memuru) olarak, iftarı uludağ oteller bölgesindeki tesislerimizde açtıktan sonra, uludağ zirve kilimli göle yaptığımız gece yürüyüşünü paylaşmak istiyorum.Saat 22.30 da başlayan yürüyüşümüz 02.30 da kilimli göle varış ve 2.5 saatlik istirahat ve sahur yemeğinden sonra 08.30 da oteller bölgesinde sona ermiştir.
DSC02314.JPG

Gideceğimiz yerde odun olmadığı için odunları sırtımızda taşıdık.

Resim_011.jpg

Resim_014.jpg

Resim_010.jpg

100_1067%7E0.JPG

Etiketler

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Sırtımızda taşıdığımız odunların faydasını gördüğümüz anlar...
Resim_028.jpg

Resim_031.jpg

Aramızda fındıkkıranlarda vardı...
Resim_039.jpg

Dönüyoruz.
Resim_026.jpg

Tan yeri ağırırken
P1010035.JPG

Tebrikler ,

Galeri üzerinden IMG kod kullanmayı da çözmüşsünüz.

Sadece bir adet kod kopayalayarak boş bir Word sayfasına yapıştırın.
Diğer fotolar içinde aynı kodu kullanın.
Sadece fotonun dosya numarasının son 3 hanesini değiştirin.
Etkinliğinizin başından sonuna kadar olan tüm fotoları boş word sayfasında sıraya soktuktan sonra (hangi kodun hangi fotoya ait olduğunu görmek için Windovs Gezgininden kopya çekin :smiley: ) Forum da yeni konu açarak IMG kodlarını 5 - 5 mesaj ile konuya gönderin.

Bir kere eliniz alışınca sisteme konu açmak ve fotoğraf yerleştirmek çok kolay gelecek.
Şimdilerde tek sorunumuz Galerimizin toplu fotoğraf almaması.
Teknik Adminimiz bu konu üzerinde çalışmakta.

Bu arada etkinliğiniz çok güzel olmuş.
Gece çıkıp sabaha karşı dönmek.
Gece uyudunuz mu acaba.?
;)

Davulcuyu duyabildiniz mi.?
;D

Sevgili Olimpos 69...
Çok hoş bir etkinlik olmuş, sizi ve arkadaşları tebrik ediyorum...Fotoğrafların hepsi bir birinden harika ama ben yine yiyenbilir bölümünde takıldım. ;D Sevgiler...

TezzMertek' Alıntı:
Tebrikler ,

Galeri üzerinden IMG kod kullanmayı da çözmüşsünüz.

Sadece bir adet kod kopayalayarak boş bir Word sayfasına yapıştırın.
Diğer fotolar içinde aynı kodu kullanın.
Sadece fotonun dosya numarasının son 3 hanesini değiştirin.
Etkinliğinizin başından sonuna kadar olan tüm fotoları boş word sayfasında sıraya soktuktan sonra (hangi kodun hangi fotoya ait olduğunu görmek için Windovs Gezgininden kopya çekin :smiley: ) Forum da yeni konu açarak IMG kodlarını 5 - 5 mesaj ile konuya gönderin.

Bir kere eliniz alışınca sisteme konu açmak ve fotoğraf yerleştirmek çok kolay gelecek.
Şimdilerde tek sorunumuz Galerimizin toplu fotoğraf almaması.
Teknik Adminimiz bu konu üzerinde çalışmakta.

Bu arada etkinliğiniz çok güzel olmuş.
Gece çıkıp sabaha karşı dönmek.
Gece uyudunuz mu acaba.?
;)

Davulcuyu duyabildiniz mi.?
;D
Teşekkürler Murat kardeş, tabi ki gece uyuyamadık zaten programda yoktu ama modundaydık.
Davulcuya gelince, biz bir ses duyamadık ;D

skydiver26' Alıntı:
Sevgili Olimpos 69...
Çok hoş bir etkinlik olmuş, sizi ve arkadaşları tebrik ediyorum...Fotoğrafların hepsi bir birinden harika ama ben yine yiyenbilir bölümünde takıldım. ;D Sevgiler...
Teşekkürler Murat kardeş, evet bizim içinde bir ilkti, daha önce göllere gece hiç gitmemiştik.
Size bir sır vereyim, gezilerinizde bayan bulunursa "yiyenbilir" bölümüde iyi oluyor. ;D

Size bir sır vereyim, gezilerinizde bayan bulunursa "yiyenbilir" bölümüde iyi oluyor.

Bu önerinizi kesinlikle dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.. ;D

anlaşılan harika bir çalışma ortamınız var sizin nezdinizde tüm arkadaşlarınızı kutlarım böylesi bir çalışma ortamı yarattığınız için.bende bir kamu kurumunda çalışıyorum ama etkinliklerimize birkaç kişiden fazla arkadaşımız katılamıyor,ayrıca fotogroflarda çok güzel elinize sağlık

Tebrik ederim. Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz :smiley:.
Bizim gezilerde de bayanlar oluyor. Ancak Ereğli'li Adnan kardeşim (namı diğer Mezeci) o geziye katılmışsa yiyenbilir konusunda bayanlar ikinci planda kalıyor :D.
Zaten Adnan gelemiyorsa biz de pek gitmiyoruz ;).
Sevgi ve Selamlarımla

Salih bey yine harika bir etkinlik daha yapmışsınız.
Ramazan ayına özel iftarlı ve sahurlu bir gece yürüyüşü fikri mükemmel olmuş.
Sizi ve çalışma arkadaşlarınızı tebrik ederim.
Hepinizin ayağına ve yüreğine sağlık.

Vedat kardeş, teşekkür ederim, Alllah size de nasip etsin.Allah aynı yere 1 hafta sonra dağaslanları ekibi ile gitmeyi de nasip etti, o gezi de mükemmel geçti, inş. o fotolarıda yayınlayacağım.Selam ve sevgilerimle.

Tüm grubu tebrik ederim. Özelliklede bu etkinliğin fikir babasını. Biz Ramazanın başından buyana ağaç olduk, kök saldık birazdan meyveye duracağız. Uludağda gece yürümek enterasan bir fikir. denemek isterdim doğrusu.

Teşekkürler İsorüzgar, yorucu ama sıkı bir yürüyüştü, tabi ki Bursalı olduğunuz için söylüyorum, uludağ oteller bölgesinden klimli gölüne gece yürümek ve 2.5 saatlik moladan sonra aynı yere dönmek bayağı yorucuydu, yakacak odunları da sırtımızda taşıdığımız düşünülürse. ;D
Ayrıca sizi oldukça istekli gördüm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Geri