Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BrkEmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,765

BrkEmr

Ana Kamp
Hafta sonu, (yanlis okumuyorsunuz 25.07.2009 gunu) Uludag'da kartopu oynayip, golde yuzduk, cok guzeldi, coook....

270720091570.jpg

270720091556.jpg

270720091564.jpg

270720091599.jpg

270720091621.jpg

Etiketler
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Güzel olmuş. Daha kalabalık ve kamplı gitmek dilerlerim ile ;)

Kamp ve seni dusunup, Kuzu cevirme icin cobanla gorustuk, olacak gibi.... ;)

Merhabalar, çok keyifli fotoğraflar. Yakın tarihte gerçekleşecek bir organizasyona katılmayı çok isterim. Oldukça çömez sayılırım, 1-2 ay önce 98 model bir xj aldım ve denemek istiyorum. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak.

Eskisi kadar programli cikmiyoruz ama, erken yapilan bir programda tabiki haber veririz.

slm dostum 25-26 temmuz bizde Bursa Enduro olarak göllerdeydik gerçekten güzeldi fakat sıcaktı:smiley:

bişi sorucam bu göller bölgesine nereden gidiliyor oteller bölgesindenmi orhaneli tarafındanmı

nasip olmadı gitmek ama bildiğim kadarı ile oteller bölgesinden gidiliyor , volfram madeni yolundan . ilk fırsatta gideceğim.

fotoğraf biraz daha fazla olabilirdi.
paylaşım için teşekkürler.

bu resimleri görünen göl hangisi kilimlimi saklıgöl karagöl büyükgöl hangisi

lionehart' Alıntı:
bişi sorucam bu göller bölgesine nereden gidiliyor oteller bölgesindenmi orhaneli tarafındanmı
tekrar sorucam hangi yoldan gidiliyor uydudan bakınca aroma su fabrikası yanından diye gözüküyor doğrumdur

yollar nasıl acaba standart bir vitara oralar kadar gidebilirmi bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama korkularım var yardımcı olursanız sevinirim

biraz fazla rsim olsaydı keşke daha fazla cazibeli olurdu bence...!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR