Uludağ Göller Bölgesi Gezisi (31 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BrkEmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,312

BrkEmr

Ana Kamp
Uludağ göller bölgesine, yılın ilk karı düştü, ilgilenelere duyurulur...
Bursa guzel sehir.... ;)

31102009058.jpg

31102009089.jpg

311020091956.jpg

DSC07356.jpg

DSC07380.jpg

Etiketler

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Gezisi (31 Ekim 2009)

Bugün BURSA şehir içinden Uludağ'a baktık ve ilk kar düştü dedik.. ;D ;D
doğru tahmin etmişiz...

gezinizde çok güzel olmuş,tebrikler..

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

guzel bır gezı yapmıssınız,paylasım ıcın tesekkurler...

Manzara vede ortam çok güzelmiş.Hacıbeyin Terrano ile genel klasman 2. liği vede oyunlar birinciliğinden sonra Terranonun değerini analdım vedeTerrano ekibine bir de ben dahil oldum

dromer' Alıntı:
Manzara vede ortam çok güzelmiş.Hacıbeyin Terrano ile genel klasman 2. liği vede oyunlar birinciliğinden sonra Terranonun değerini analdım vedeTerrano ekibine bir de ben dahil oldum

Hayırlısı olsun Sn.Hocam..

tekrar araçlandığınıza çok sevindim..

Hacıbey Kardeşimede sizin aracılığınızla sevgilerimi yolluyorum..

dromer' Alıntı:

Hayirli olsun DR....
Garajda degil, arazide eskit insallah... ;D

Valla ne zamandır bir şeyler yazayım diyorum ama, bir türlü elim gitmedi , Burağında resimlerini görünce gazamı geldim ne :smiley:.. DR. tekrar hayırlı olsun ...

Bende bir iki resim ilave edeyim ..
;D ;D ;D

start.jpg

Selam. Keramet Hacı da imiş. O kadar anlattık kimse yüzüne bakmadı. Hacı Mardin de gerçekleri anlattı ve Dr anladı. Dr da aldı ... Hayırlı olsun ve sahalarda görmek umudu ile. Hafta sonu alt taraflar çamur, yukarlarda kar var. Hava yuksek ve güneşli. http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=BURSA. Acık çamur, acık kar ve mangal. Deneyelim Dr aracı. Ali davetlisin. Kilit var, Ok var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR