Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bayram çil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,302

bayram çil

Yeni Üye
Sevgili Gezenbilir dostları... canlar.. ben ısparta da bir ilçenin yatılı anadolu lisesinde edebiyat öğretmenliği yapmaktayım.. memleketimizin her köşesinden katılımın olması bakımından okulumuz bir mozaik.. ama kitap sayılarımızda bir sıkıntı var.. ilçemiz insanları da maalesef okulu benimsememiş olacak ki hiç yardımda bulunmuyor ve cağrılarımıza da kulan asmıyor..

sizden isteğim yeni kaydolan öğrencilerimiz için bir adet 100 temel eseri - eğer mümkünse - göndermeniz.. şimdiden teşekkür ediyorum.. yüreğinize sağlık...
Bayram ÇİL ( Türk Ed. öğrt.)
uluborlu cumhuriyet anadolu lisesi
uluborlu/ ISPARTA

Etiketler
Ynt: Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı

Belediyeye basın ve kültür bölümüne uğrarsanız reklam amaçlı 100 temel eseri veriyorlar bilginize...

yazdığım mesajdan neler anlamışsın???

Bizim kütüphanemize 10 adet verildi ve hiç birinin üzerinde heryangibir siyasi partinin reklamı yok..

Kitap teminin de belediyenin görevleri arasında..

Arkadaşlar böyle kutsal bir istek için birbirimizi kırmayalım. 100 temel eserin belediyeler tarafından verildiğini bilmiyordum. Bu gibi projelerden sorumlu olan Seval arkadaşımızla konuşup hem belediyeleri araştıralım, hem de belediyeler olmazsa Gezenbilir olarak temin etmeye çalışalım.

Sedat abi bende bu kutsal görevimizde senden ayrıntılı bilgi alıp gezenbilir ailesinin bir ferdi olarak elimizden gelen kadarıyla yardıma hazırım.

saygılarımla.

Merhaba,
Belediye ile kitap temin edebilir miyiz diye görüşeceğim.
Bunun dışında benim önerim;
İftar yemeğine gelen herkes bir kitap getirsin. Bu sayede en az 50 tane kitap toplanır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR