Ufaklık Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİNCİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,512
Ynt: Ufaklık Büyüyor

Sağolasın Bülent abi, benim ufaklık da senin Navaraya özendi ;D

Etiketler

olur olur yavaş yavaş hepsi cıkar aradan ....bugün riva da yarış vardı ben yarış sonrası iptal edilen yola girdim ve de aynen gömüldüm.... ;D bizimkiler beni cıkarmak için baya uğraştılar....resimleri yarın yavaş yavaş koyarlar siteye....ama baya zevkliydi batmak .... ;)

Bülent bey, geçen gün Carrefoura giden yolda yanyana gelip sizinle mi selamlaştım ben acaba, o hayran kaldığım navara sizinmiydi :smiley:

Teşekkür ederim Bülent Abi,
Bizim oralarda, (Suadiye, Bostancı) sürekli görüyorum sizi, bi gün kaza yapıcam bakmaktan.
Maşallah çok güzel ve daima tertemiz gördüğüm bir Navara.
E-5 Kenarındaki bir benzincide park halinde görüyorum sürekli sizin miniği.
çok memnun oldum burdan da tanıştığıma.
Saygılar abicim.

saygı benden kardeşim .. ;) ben devamlı istasyondayım birgün müsait olduğunda beklerim kahven hazır her zaman... ;) senin gibi genç ve yakışıklı kardeşlerimle tanıştıkça ben daha cok seviniyorum..bende memnun oldum ...zaten sende buralardasın haberleşiriz artık.....

Cihat bey,

mickey thompsonda LT265/75R16-10PLY(32X10.50R16) BAJA MTZ olarak lastik var belki işinize yarar,birlas getiriyor lastikleri

Orhun Bey teşekkürler,
Lastik konusunda biraz kararsızım 32 inch pek yükseltmeyecek aracı, 33 inch mi yapsam diye düşünüyorum. Bakıcaz artık.
Son günlerde işlerimin yoğunluğundan pek ilgilenemedim, bugünlerde de Birlas'taki arkadaşlar fuardalar galiba. Bu akşam Fuara gidebilirsem jant ve lastik konusunda görüşmek istiyorum.

alphinzet' Alıntı:
Selamlar Cihat bey
yeni gelişmeler varmıdır :smiley:
Selamlar Eray Bey, evet bugün aracıma Offsetli Jant bakmak için dışarı çıktım. Bir arkadaşın L200'ü üzerindeki Devino Jant'ları çok beğendim. Hem genişliği hem de offset'i tam aradığım gibiydi. Bu yüzden arkadaşın jantları aldığı Bostancı'daki Lastikçiye sipariş vermek için gittiğimde görevli aynı ebattaki jantların ikinci elinin olduğunu söyledi. Ustamı aradım fiyat uygun deyince aldım geldim. Tanesini 125 TL'den 4 jantın maliyeti bana 500 TL oldu Jantlar oldukça temiz, yıpranmamış ;) Araç sıfır olsa neyse de, ne söyleyeyim uygun jant için 1.000-1.500 TL de harcamak istemiyordum doğrusu. ;D
Devino 349 Black
29317d1158367425-black-wheels-silver-truck-devino.jpg

Şimdi, Ufaklığa bayram hediyesi, bu jantların etrafını saracak 265 75 R16 çamur lastiğine sıra geldi. Kafamdaki marka Cooper ST/C
Onu da uygun fiyata bulabilirsem keyfime diyecek yok.

Jantların hayırlı olsun abi.

Sen kafana uygun lastiğide uygun bir şekilde bulacaksın bundan adım gibi eminim ..
:smiley:

Fantastic Light' Alıntı:
Jantların hayırlı olsun abi.

Sen kafana uygun lastiğide uygun bir şekilde bulacaksın bundan adım gibi eminim ..
:smiley:
Eyvallah kardeşim, bizim ufaklıklar çamurlanmak için sabırsızlanıyorlar artık :smiley: M/T Lastikleri taksam bile arazide beni vinçleyecek birine ihtiyacım olacak yine de ;)

Cihat Bey jantlar çok harika görünüyor hele fiyatı bedavadan biraz pahalı olmuş aynı jantları Mitsubishi tanıtım aracına takmış beyaz renkli l 200 e tam bir canavar olmuş (Dodge Ram'ın küçük kardeşi) :smiley: bir arkadaş yeni kasa l 200 e cooper st/c taktı aracın görüntüsü tamamıyla değişti ve gerçekten çok hoş oldu benim aracımda' da st/c ye benzer desende Good Year Wrangler at/r var işimi fazlasıyla görüyor fakat benim fikrim cooper stt almanız birazcık ses yapıyor ama çamur tahliyesi st/c ye göre çok daha fazla ve sağlamlığı daha yüksek :eek: Lastikden sonra sırada rally art olsa gerek diye düşünüyorum? (Burak).

Teşekkürler Burak Bey. Jantlar konusunda ben de çok memnunum. Hem oldukça hafifler hem de offsetli oluşları sayesinde daha geniş bir iz açıklığı elde edeceğim.
Her konuda olduğu gibi lastikler konusunda da kararsızlığım had safhada ??? STT'nin fiyatı diğerinden %30 fazla ama yoldışı becerileri daha iyi. ST/C'yi de çamur ve kayalık offroad dahil her türlü arazide kullanmak mümkün. Pek çok arkadaş bu lastikleri All Terrain olarak görüyor ama aslında M/T lastikler. www.Coopertire.com'da bir karşılaştırma tablosu var. Maalesef taşrada yaşamadığım için lastikler aslında %80 asfaltta kullanılacak, yolda kafamızı şişirmeyecek, haftasonları çamurda da yüzümü kara çıkarmayacak bir lastik olmalı. Gönlümden geçen STT ama bu yönden bakınca ST/C matıklı geliyor. Benim usta da ST/C sana yeter diyor, fiyatı da STT'den uygun. İyice düşünüp karar vermek gerek :-\

Lastiklerden sonra arka tampon ve basamakların sökülmesi ve snorkel uygulaması var sırada. Bir de ingiltereden cruise control siparişi. Chip konusu şimdilik aklımda değil. Zaten iştahlı olan araçta 30 bg için ciddi bir tüketim artışını göze almak istemiyorum. Yeni kasalarda uygulayan arkadaşlar var ama bizim seriyi kullanan fazla arkadaş yok forumda. Chip uygulaması Tüketim ve performans açısından nasıl etkiler bilmiyorum. Siz kendi aracınıza uyguladınız mı?

CooperKarşılaştırma.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR