Benim aracı sökmesi çok kolay o aşamada sıkıntı yaşayacağımı pek sanmıyorum fakat motoru şanzımanı falan söküp araçtan ayırmak için bir çözüm bulamadım henüz.
Mükemmel işler Mükemmel sonuç Özellikle aliminyum parçalarda helicoil tercihin gerçekten çok iyi bir seçenek ve civata seçimini çok beğendim hayırlı olsun takibe devam
Evet abilerim gün geçmiyor ki benim küçük tırtılımda bir sorun yaşanmasın yaklaşık 1 ay önce yolda çatırt diye bir ses geldi babamla bir birimize baktık dedim kırıldı birşey ses artınca araziden arkayı öne çevirdim yavaş yavaş eve gittim sabah tekrar işe döndüm sekmeden düşünmeye başladık nedir nedir diye sağı solu kurcalayın ca anladıkki ayna mahrutiyi kırmışım
Aradım taradım yeni sini yaptırmayı bile düşündüm ama güzel bir fiyat verdiler buldum aynısından aldık geldik başladım montaja
dönüş yolunda başıma neler geldi allahtan eve yaklaştığımız sırada baktım arabanın akü ışığı yanıyor hararet te arttı iyice dedim kayış attı galiba mecbur eve kadar gittik garaja soktum doğru kaputu kaldırdım
Devirdaim ponpasının kasanağı parçalanmış gösterdiğim 4 kişi ve parçaçı bunu nasıl yapmayı başardın diye tebrik bile ettiler yenisini aldım taktım böle böle yeniliyeccem herşeyi
Selamlar bugün daha önce lazerde kestirip caka da büktürdüğüm ayaklarımın montajını yaptım
Ön bar daki geçici yaptığım ayakları çıkardım önce sonra 4 tane ayağı bara bir güzel Kaynattım 2 si aşşağı 2 si yukarı gelecek şekilde aslında bir tane daha lazım mış onuda kestiririm artık
Buda içerden görünüşü
Daha sonra üstte kiler boş kalmasın diye geçici bir anten taktım aslında güzelde oldu sanki
Karbratör e şapka bulamadım napsam napsam dedim çizdim bir kap kestirdim büktürdüm güzelde oldu şimdi deneme alıştırma ve kaynakları kaldı şimdilik bukadar devamını kaynaktan sonra paylaşırım
bir kısmını karbratör e takıp diğer taraftan da filtre için çıkış vericem