Ufak Bir Ege Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,960

osak

Kamp III
Yer
istanbul
Temmuz ayı içinde vosvoscu arkadaşlar ile bir ege turu için hazırlanıyordum. Ancak yola cıkmadan bir gün evvel Küheylan'ın üst kapak contası su koyu verince onları kacırdım. Contamızı yaptıkdan sonra salı gecesi sabaha karşı yola koyuldum. İstikamet Ayvalık idi. Ayvalık'da Fransa'dan gelen misafirlerim ile birlikte olacaktım. Ayvalık'da Kuşkent sitesi otoparkında ikamet etmek zorundaydım, zira teyzemlerin evinde yatacak yerim yoktu :smiley:)) Küheylan'ı otoparka cekip 3 gün orada yattım. Bu arada Foça ve Dikili gezileri yaptım. Ayvalık'dan hareketle Assos Sokakağazı'na gidip kaladım. Yolda Adatepe Zeytin yağı müzesini gezdim ve Sokakağazı vosvos kampında 2 gece kaldım. Burası için yorum yapmayacağım fotoğraflardan göreceksiniz zaten :smiley: Daha sonra Çanakkale üzerinden Uçmakdere. Gecenin saat 23:00 ünde mangal,balık ve rakıdan sonra dün öğlen itibariyle İstanbul trafiğine lanet okuyarak giriş yaptım.
Toplam 1307 km yol yaparak, 100 km de ortalama 8.72 lt mazot yakmışım.

Ayvalık Fotoları : http://cid-c10b2416547fd193.skydrive.live.com/browse.aspx/Ayval%c4%b1k%20%20Temmuz%202009

Zeytinyağı müzesi Fotoları : http://cid-c10b2416547fd193.skydrive.live.com/browse.aspx/Adatepe%20Zeytinya%c4%9f%c4%b1%20M%c3%bczesi%20Temmuz%202009

Sokakağazı Fotoları : http://cid-c10b2416547fd193.skydrive.live.com/browse.aspx/Sokaka%c4%9faz%c4%b1%20Temmuz%202009

Çanakkale Fotoları : http://cid-c10b2416547fd193.skydrive.live.com/browse.aspx/%c3%87anakkale%20Bo%c4%9faz%c4%b1%20Temmuz%202009

Uçmakdere Fotoları : http://cid-c10b2416547fd193.skydrive.live.com/browse.aspx/U%c3%a7makdere%20Temmuz%202009

Etiketler

Ynt: Ufak Bir Ege Turu

Fotoğraflarla gezinti ve emeğiniz için teşekkürler Ömer Bey..

Cavid Sezen

Not: Sizde Uçmakdere'nin ayrı bir yeri var diye anlıyorum. Uçmakdere'den Yeniköy'e, sonrasında sahilden Kumbağ'a mı, yoksa Naip Köyden mi Barbaros'a gittiniz? Bu sahil yolu, tehlikeli değil mi? Uçmakdere-Kumbağ yolunu geçmedim, biraz çekinmiştim de...

gezmen' Alıntı:
Fotoğraflarla gezinti ve emeğiniz için teşekkürler Ömer Bey..

Cavid Sezen

Not: Sizde Uçmakdere'nin ayrı bir yeri var diye anlıyorum. Uçmakdere'den Yeniköy'e, sonrasında sahilden Kumbağ'a mı, yoksa Naip Köyden mi Barbaros'a gittiniz? Bu sahil yolu, tehlikeli değil mi? Uçmakdere-Kumbağ yolunu geçmedim, biraz çekinmiştim de...
Ucmakdereye 2. gidişim. İlk gidişimde oraya yerleşmeyi düşünmüş ve köyün muhtarı ile görüşme bile yapmıştım :smiley: Uçmakdere naip,kumbağ ayrımına kadar yol 5-6 km stabilize.geniş bir yol.sol tarafı dağlık sağ tarafı uçurum. Kumbağ yolunun bozuk olduğunu soylediler, bende Naip ,Barbaros üzerinden Tekirdağ yaptım.

Sayın Ömer SAK bey sizinde geziniz mükemmel ve paylaştığınız fotoğraflar bizide aldı oralara götürdü.TÜRKİYE nekadar güzel ve yaşanacak bir yer değilmi?Bizlerde gezmeye bir başlayalım.Mutlaka bir yerlerde umarım görüşürüz.Daha nice nice gezilere İNŞALLAH diyelim. SEVGİ ve SAYGILAR:

sn omer sak.
paylasım ıcın cok tesekkur ederız
fotolarda cok guzel . harıka olmus.
mehmet.

sn kabus55
kendınızı bır tanıtırmısınız .
yazdıgınız ıkı kelıme ıle tanısabılmemız bılındıgı uzere pek mumkun olamayabılır.
merak ettım: bu ıkı kelımeyı sımdı hangımız ustumuze alalım.
bızden selamlar mehmet.

sizi kutluyorum resimleriniz harika sıra bızede gelecek bu ay sonu bızde bir dijital ortam yaratarak buradan siz değerli gezginlerle paylasacaığız inş alalh

avşa resimleri 077.jpg

Ömer abi harika fotoğraflar. Keşke yol hikayelerini de okuyabilseydik. Paylaşım için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR